Ynt: Ufak tefek değişiklikler
Gayet şık duruyor, aracı biraz daha uzaktan çekseydin iyi olurdu genel görürdük.
Gayet şık duruyor, aracı biraz daha uzaktan çekseydin iyi olurdu genel görürdük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet,karşıdan bakıldığında alt tarafta bir çıkıntı şeklinde görünür o.Düz olmalıydı bence.BÜLENT link' Alıntı:Gule gule kullanin
Yanliz ayna altindaki isik garip olmus.
Neden disarda
madmax50 link' Alıntı:Hayırlı olsun, kapı direkleri güzel oluyor ama birkaç ayda atıyor kenarlardan. Ayna altı led olmamış ustanızın işçiliği biraz zayıf, o led içerde olacaktı görünmeyecekti. Ayna karbon kaplama siyah araca yakışmış.
Aracı yıkarken pianoblack kaplamaların olduğu kısma tazyikli suyu uzaktan tutun.Ne olur ne olmaz.Zaten beğendim,nazarım değmesin...aalisan link' Alıntı:Ledleri o açıda ben istedim neden istedim derseniz bilmiyorum öyle hoşuma gitti ve daha uzakta olunca yeri daha iyi aydınlattı umarım pianoblack atmaz çünkü aliminyum mat kapı direkleri söküldü arkası dahil kaplandı kıvrılarak
aalisan link' Alıntı:Kardeşim ben 1 senedir burdayım ama en son senin araba cayır cayır vuruyodu ses olmuştu umarım çeviriciye 75 vermedin tesekkür ederim bu arada
İlginiz için teşekkür ederim umarım nazar değmezsanalbiri link' Alıntı:Aracı yıkarken pianoblack kaplamaların olduğu kısma tazyikli suyu uzaktan tutun.Ne olur ne olmaz.Zaten beğendim,nazarım değmesin...