ufak ufak başlıyorum:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
dsc00575jys.jpg

dsc00581t.jpg

dsc00578l.jpg

dsc00579b.jpg

dsc00580p.jpg

dsc00582zvw.jpg

evet arkadaşlar bunlar hafta sonu yaptıklarım plaka hariç onu geçen hafta yapmıştım.kapı kollarını hafta sonu yaptım praktikerden folyoyu aldım uygulaması kolay parçalar yerinden çıkabildiği için direksiyon simidi ve havalandırma çevrelerine da yapıcam bi ara ama uğraştırıcak gibi.şuan foto mevcut değil ama spor pedallar isotta marka, astra yazılı kapı eşikleri, kısa anten ve ön plakalığıda iptal ettim bu fotolarıda yağmurlar bi dinsin arabayı güzel bi yıkatığ fotoğraflıycam.ayrıca kısa bi süre içinde yay işinide haletmek istiyorum denk gelirse güzel bi tampon ekide olabilir geriside yazın yavaç yavaç olucak en son da çipletip egzoz taktırmayı düşünüyorum.

cok guzel olmus adaş ;) yeni fotolari da bekliyoruz :)

fırsatını bulup bi yıkatayım güzel biyerde çekicem fotoları işallah geçen gün yıkamam bitti yağmur indirdi:Dhafta sonu işallah

o parça nasıl çıkıyor kapı kolu çekince geliyomu

kol komple çıkmıyor kolun üstünde bi kalıp şeklinde o alttan parmaklarınızla hafif yüklenin tırnaklar açılıyo zaten.alt tırnaklar çıktımı yukarı doğru çekince çıkıyor kolay yani baya.

bu arada bugün bagaj üstündeki krom şeritteki astra ve 1.3 cdti yazılarını söktüm üstteki logoyodu sökücektim ama çok boş kalıcak gibi geldi ellemedim şimdilik.

Hoş olmuş eline sağlık.

teşekkürler uğur kardeşim.
şuanda maliyeti düşük olan şeyleri yapıyorum yayları alırsak gerisi gelicek işallah:D

ben dün söktüm üst opel logosunu..
Cdti yazısını showroomda teslim alırken söktürmüştüm :D
şuan opel logosu birtek direksyonda var bende :)

buarada panjur düşünürsen..
linkler aşağıda :)

kardeşim valla panjur pek düşünmüyorum bi tek krom kısmı kaplatıcam siyah folyo ile logo kalsın bitek belki ilerde düşerse bi irmscher panjur olur.ama senin panjurlarda hoş gerçekten fiyatta süper.

teşekkürler..

Geri