ufak ufak başlıyorum:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeş gerçekten cok hoş olmuş güle güle kullan.ama bu folyo dedigin şey nasıl bişey oluyor acaba.bende ön gögüsteki havalandırmalara yapmayı düşünebilirim.ama bu folyoyu ne diye alıcaz.bilgi verebilirmisin

kardeş gerçekten cok hoş olmuş güle güle kullan.ama bu folyo dedigin şey nasıl bişey oluyor acaba.bende ön gögüsteki havalandırmalara yapmayı düşünebilirim.ama bu folyoyu ne diye alıcaz.bilgi verebilirmisin

kardeşim saolasın.folyoyu praktikerden aldım ben izmirde gitmeden önce praktikeri bi telden ara derim onlar ellerinde varmı yokmu diye bildiriyolar.sorarkende buzdolaplarının kaplandığı metalik görünümlü folyo diyebilirsin.benim aldığımın markası d-c-fix.bu bilgiler sana yardımcı olur.30 cmlik bi rulo ve 39tl idi yanlış hatırlamıyosam.renk ve model seçeneğide çok.bende havalandırmalara yapıcam ama zahmetli bi bölge orası üzerinde montaj gerekiyo bakalım nsl halledicem.sende de foto bekliyoruz uygulamadan sonra.

kardeşim verdigin bilgiler için cok sagolasın.ben istanbuldan bakıcam artık.senin kadar basarılı olursam fotoları koyarım :)

güzel olmuş eline sağlık

dsc00611k.jpg

dsc00612l.jpg

dsc00613tgt.jpg

dsc00614u.jpg

dsc00615n.jpg

dsc00616k.jpg

dsc00617fsi.jpg

dsc00618r.jpg

dsc00619c.jpg

dsc00620.jpg

dsc00621.jpg

dsc00622.jpg

dsc00623.jpg

dsc00626w.jpg

bunlarda son fotolar arkadaşlar.bugün yeniden film çektirdim camlara orta koyulukta ziebart marka.yakında yaylar ve cam üstü spoiler gelicek inşallah.

ya kardeş ben senin dedigin bu folyolardan buldum ama rengi ayarlayamadım.seninkinin renginin bi ismi falan varsa söyleyebilirmisin?ona göre alayım bende :)

ya kardeş ben senin dedigin bu folyolardan buldum ama rengi ayarlayamadım.seninkinin renginin bi ismi falan varsa söyleyebilirmisin?ona göre alayım bende :)

dostum atmıştım dışındaki jelatini fişe baktım bişi yazmıyo ama ürünün markası d-c-fix diye geçiyo desenli gümüş renkli modellerde var ama benimki düz olan ufak çizikler var boyuna ben gös kararı almıştım tam oldu ama:D

o zaman artık bende öle yapıcam :) ben praktikerden bakmadım ama.bauhausa baktım orda 14liraydı fiyatıda.markasıda seninki gibi dc-fix ti ama metresi falan daha az olabilr tabiki???

Geri