Ufaktan bir motor temizliği ;)

Resimler çıkmamış diyince kalakaldım önce :confused: sonra yorum yapan arkadaşları görünce anladık ki sorun yok ;) herkeze teşekkür ederim yorumları ve tavsiyeleri için,yağ dolum kapağı için söylediklerinizden sonra orayı güzelce temizleyip gözleme alayım bakalım durum nedir,iyi oldu bu bilgiyi verdiğiniz,teşekkürler,daha detay sezonumuza ufaktan adım attığımızdan malzemeleri alamadık ama plak 2 şart,elimde eski turtle wax f21 vardı ama sürmek istemedim 2 senedir depoda duruyordu rutubette iyice çökelmiş,çalkaladım kaymak tutmuş süt gibiydi :D

çok cici olmuş, ellerine sağlık. ben yıkama-yağlamada yıkattırıyorum aradabir. beynin üstüne havlu koyuyor sadece.

bizim arabadan daha kirli bir motor gördüm. :D

Herşeyin bir ilki olurmuş :)

Vay vay şimdi resimleri gördüm miş gibi olmuş yeminle elimden gelse bende bir temizleme işine gireceğim ama nerede :D

on numara olmuş gerçekten elinize sağlık :) bnde bugun kardesimin aynı araca aynı işlemi yaptım,balata spreyi ile temizledim :) sizinki kadar tertemiz olmasada idare etti :)

on numara olmuş gerçekten elinize sağlık :) bnde bugun kardesimin aynı araca aynı işlemi yaptım,balata spreyi ile temizledim :) sizinki kadar tertemiz olmasada idare etti :)

Selçuk geliyorum haberin olsun :D

hehehe ayıp ediosun abi gelme olmaz ortada buluşup halledelim,haber et balata spreylerini hazırlayım :) benim vectrayıda aradan cıkartırız senin astrayıda :)

hehehe ayıp ediosun abi gelme olmaz ortada buluşup halledelim,haber et balata spreylerini hazırlayım :) benim vectrayıda aradan cıkartırız senin astrayıda :)

Eyvallah yüreğine sağlık kardeşim muhabbetle gözlerinden öpüyorum.

ne demek abi ben teşekkür ediyorum :)

Geri