Ynt: Ufaktan buluşmamiz.
14alkiss 14alkiss
14alkiss 14alkiss
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
madmax50 link' Alıntı:Mücahit o gün gelecektim ama işimiz 10 gibi ancak bitti. Neyse yarın akşam acını çıkarırız wax partisinde Sana bir sürprizim olacak
mucahitduran link' Alıntı:Her hafta sonu buluşuyoruz dostum. Bekleriz valla
Bu siralar çok yogunum kardesim Cumhurbaşkanı secimleri geliyor kisilerin gorevlendirmesini yapiyorum ankarada ki birsürü ilçe var elimde eve dar atiyorum kendimi :-( yoksa sabahtan hazirim biliyorsun birde haftasonu badana boya çıktı sıkıntı büyük... Aldik kromlari takamadik canim onada sıkkın bekliyorum şu dönemin bitiminimucahitduran link' Alıntı:Sağolun. Neredeyse her hafta sonu buluşuyoruz madmax-hosta-mucahitduran... Murats, adRe J ve diğer Ankara üyelerimiz de gelse keşke
bugra_06 link' Alıntı:bugün saat 7bucuk gibi Necdet Seçkinöz ün orda gördüm seni sanırım Mücahit. Nasıl tanıdım? Mahogany Astra dikkat çeker Gecenin gazı sana ))
adRe J link' Alıntı:Bu siralar çok yogunum kardesim Cumhurbaşkanı secimleri geliyor kisilerin gorevlendirmesini yapiyorum ankarada ki birsürü ilçe var elimde eve dar atiyorum kendimi :-( yoksa sabahtan hazirim biliyorsun birde haftasonu badana boya çıktı sıkıntı büyük... Aldik kromlari takamadik canim onada sıkkın bekliyorum şu dönemin bitimini