hee doğru diyon abi hemde aynı renk araba.de allahtan cezamı istiyosun..biz alalım zorla satarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hee doğru diyon abi hemde aynı renk araba.de allahtan cezamı istiyosun..biz alalım zorla satarız
Valla ya, bi jantı almadan önce aracının üzerinde nasıl duracağını ancak bu kadar net görebilirsin, (Gerçi Birol abinin araba fena doluda) olsun yinede 4 kapı ve aynı renk. +Olarak jantlarda mükemmel uyum sağladı.
Baskı şart aga, İrfan gelsin hele bi, gerekeni yaparız.. :sopa:
abi gayet güzel duruyor maşallah, bu coilover ların maliyeti nekadara geldi size?Bugün zorda olsa H&R coilover,ları taktırdım.
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım. Mustafa dostum; birol abi zengin, adamın parası var, yatı var, katı var yapıyo.bizde burda jantları elden çıkartalımda gelen 2 kuruş parayada biraz ekleme yapar yeni bi jant alırız diye meteliğe kuru sıkı atıyoz.ama harbiden birol abi temiz ve güzel iş çıkartmış, tebrik ettim...
abi gayet güzel duruyor maşallah, bu coilover ların maliyeti nekadara geldi size?
Abi şu ayardayken arkadan sadece 2 cm kaldır, ön arka eşit olunca tuhaf göründü, konfor, yol tutuş felan nasıl peki, beğendinmi?
birol abi bi boş viraja yatırmıştır arabayı
çok güzel olmuş,bu arada önceki jantların gerçekten güzeldi şimdikilerde güzel...
Ve arkayı mustafa abinin dediği gibi bi2 santim kaldırırsan güzel olur kanımca
tam ayarında olmuş uzaktan vw polo zanndettim arkayı kaldırmayın bence
Jantlar satılık arkadaşlar,öncelik uslum64,ün.Valla ya, bi jantı almadan önce aracının üzerinde nasıl duracağını ancak bu kadar net görebilirsin, (Gerçi Birol abinin araba fena doluda) olsun yinede 4 kapı ve aynı renk. +Olarak jantlarda mükemmel uyum sağladı.
Baskı şart aga, İrfan gelsin hele bi, gerekeni yaparız.. :sopa:
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım. Mustafa dostum; birol abi zengin, adamın parası var, yatı var, katı var yapıyo.bizde burda jantları elden çıkartalımda gelen 2 kuruş parayada biraz ekleme yapar yeni bi jant alırız diye meteliğe kuru sıkı atıyoz.ama harbiden birol abi temiz ve güzel iş çıkartmış, tebrik ettim...
abi gayet güzel duruyor maşallah, bu coilover ların maliyeti nekadara geldi size?
Aga napıcan o zaman coil overi felan, niye soruyon, bizim gibi sende gariban işi spor yay tak geç.
usta ben izmirden corsa d 15 orjinal jantı aldım yarından sonra elime ulaşcak hemen takmıcam ilana koycamben derimki ya ali alır jantları yada irfan