Uludağ'a gitceginize yardima gelin istanbula :d

Valla vardı biri ama unuttum şimdi adını diyordu bir ara hatta bugün forumları aradım da bulamadımn onu bulduk mu bu iş tamam

ya ben aslında almştım onun numarasını dıger telefonumda var numarası adını fılan kaydetmiştim eve gıdınce bi bakıyım

Düğme Işiklarina Led Takmak teknik servis te buldum konuyu

yaa arkdaşlar ledle filan uğraşacağınıza alın bi audi bittsin gittsin nolcak ya:) para toplayalım site olarak her ay birine ledli audi alalım:)) heehehe

Bu işi yapacak arkadaşlara ücret ödemeye bile varım. Yeterki bu işi hünerli eller yapsın.

Aslında çok güzel fikir.Bence bunu İstanbul ile sınırlamamak gerekir.Aynı şeyi Ankara içinde isteriz.

led takan çok kullanıcı var ama bir tanesi de bu göğsün plastiği nasıl sökülür göstermemiş ki :( işin elektronik kısmında ben her türlü yardımcı olurum ama küllükten başka yeri sökemiyorum göğüste. bu düğmeler nasıl çıkıyor bir bilsem...

led takan çok kullanıcı var ama bir tanesi de bu göğsün plastiği nasıl sökülür göstermemiş ki :( işin elektronik kısmında ben her türlü yardımcı olurum ama küllükten başka yeri sökemiyorum göğüste. bu düğmeler nasıl çıkıyor bir bilsem...

ya bende o kullugu sokemıyorum nahlet şey ya cakmaklıktan elektırık alıp ustekı boş kutuyu ışıklandırcam ama sokemedım meredi ama kutuyu sokmeye başardım

ahhhh ahhh!! şu orta konsolun sönümünü resimli bir anlatan olsa biz de birşeyler yapacaz kendi çapımızda ama, konsolu sökemiyoz ki!!! ya da Allah söktürtmüyor. bi daha toplayamazsın diye:D

Geri