Merhabalar. Aracımda cakmakligin altında normalde çoğu corsa'da aux girişi olan kısımda USB girişi var. Oradan telefonumdan müzik açıp arabanın ses sisteminde calabilmek için nasıl bir şey almam gerekiyor? Veya oradan arabaya bağlanmak mümkün mü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Media tuşuna bastığımda USB menüsü yok, sadece aux-cd-radyo kısımları var. Yani aux menüsü olup da aux girişi olmaması çok garip geliyor. Hal böyle olunca USB girişini de kullanamıyorum.Usb flash belleğe dosyalarınız atın direk görmezse multimedya üzerinden Usb bölümüne gelip tıklayın...Herhangi bir şarkıyı tıkladığınızda çalacaktır...Eğer flash belleiği görmemezlik ederse flash belleği Fat32 olarak biçimlendirip bu şekilde deneyin...Telefon ile bağlanmak biraz zor...Bluetooth ile şarkı dinlemek daha kolay...
Muhtemelen aux girişi iptal edilip usb ye çevrilmiştir. İçerisinde müzik olan bir usb yi takıp aux a girdiğinizde şarkı çalıyor mu bi deneyebilir misinizMedia tuşuna bastığımda USB menüsü yok, sadece aux-cd-radyo kısımları var. Yani aux menüsü olup da aux girişi olmaması çok garip geliyor. Hal böyle olunca USB girişini de kullanamıyorum.
Bir çözümü olan var mıdır acaba?
Denedim onu olmadı maalesef. Hiçbir şey olmuyor usb'yi takıp aux'a geçtiğimde.Muhtemelen aux girişi iptal edilip usb ye çevrilmiştir. İçerisinde müzik olan bir usb yi takıp aux a girdiğinizde şarkı çalıyor mu bi deneyebilir misiniz
Aracın orjinalinde zaten aux varmış. Eğer eliniz yatkınsa internetten videolarına bakmanızı tavsiye ederim. Çok zor bir işlem olmasa gerekDenedim onu olmadı maalesef. Hiçbir şey olmuyor usb'yi takıp aux'a geçtiğimde.
Peki o USB yerine aux girişi taktirabilir miyim tekrar?
Sayın arkadaşım arabanızın ilk sahibimisiniz ikinci el aldıysanız sizden önceki sahibi farklı bir uygulama yapmış olmasın o kısmın fotoğrafını paylaşırsanız daha kesin bir çözüm yolu için fikrimiz olabilir.Merhabalar. Aracımda cakmakligin altında normalde çoğu corsa'da aux girişi olan kısımda USB girişi var. Oradan telefonumdan müzik açıp arabanın ses sisteminde calabilmek için nasıl bir şey almam gerekiyor? Veya oradan arabaya bağlanmak mümkün mü?
resim yüklerken hata veriyor ama buradan görebilirsinMerhabalar. Aracımda cakmakligin altında normalde çoğu corsa'da aux girişi olan kısımda USB girişi var. Oradan telefonumdan müzik açıp arabanın ses sisteminde calabilmek için nasıl bir şey almam gerekiyor? Veya oradan arabaya bağlanmak mümkün mü?