Ynt: USB Girişi
ntfs i fat32 ye döndürün düzelir
ntfs i fat32 ye döndürün düzelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eketen link' Alıntı:ntfs i fat32 ye döndürün düzelir
Bende dandik diye şuç attığım eşantiyon belleğe baktım; meğerse garibim NTFS olduğu için çalışmıyormuş.emre52emre link' Alıntı:Evet NTFS den FAT32 ye döndürdügüm vakit müzikleri görmeye başladı teşekkurler
Ortadaki buyuk dugmeye basarak album sanatci vs.ilhana38 link' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar,
bende de usb'yi taktığımda tanımıyordu, ama fat32'ye çevirdiğimde ve usb'yi taktığımda otomatik olarak okudu ve müzik çalmaya başladı. ama usb belleğinin içindeki dosyaları, parçaları göremiyorum, yada nasıl görülebileceğini bilmiyorum, kendisi otomatik okuyor ve karışık çalmaya başlıyor, bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
teşekkür ederim cevabınız için, arabaya biner binmez deneyeceğim... greattBÜLENT link' Alıntı:Ortadaki buyuk dugmeye basarak album sanatci vs.
Secebilirsiniz
Orjinal cd400 de video izliyemiyorsunuzilhana38 link' Alıntı:teşekkür ederim cevabınız için, arabaya biner binmez deneyeceğim... greatt
o zaman USB'den videolarımı da oradan seçip, izleyebilirim herhalde...
hadi ya, izlenemiyor mu?BÜLENT link' Alıntı:Orjinal cd400 de video izliyemiyorsunuz