USB Okunuyor...

Tabii o zaman hem uzun çirkin durmuyor hem ister istemez el kol dokunup usb veya yuvası zarar görmüyor. Yani usb varla yok arası.

Evet değiştirdim demiş @Hasip hocam..Güncellemeyi neye yaptınız orasınız çözemedim..Teybemi yoksa Usb flash belleğinemi..Ben daha önce flash belleiğinin güncellendiğini duymadım kusura bakmayın..Sadece formatı değişir..Eğerki teybin güncellemesi oldu ise flashıda değiştirdiğinize göre okuma gözünde sıkıntı vardır..
Öncelikle Güncelleme yapmadım flash bellek'e Hard Disk Low Level Format Tool ile biçimlendirdim. Sadece bir abimiz teyp güncelleme istiyor olabilir dedi.

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

1) Daha önce çalışan flash belleğim takılı olduğunda ki hiç çıkarmadım. USB Okunuyor... yazıp hiçbir sonuç alamadım Flash Bellek Bozuktur diye düşünüp
2) Flash Belleği Değiştirdim daha önce den dinlediğim flash belleği taktım yine aynı sorunla karşılaştım.
3) İki Flash Belleği de biçimlendirdim Fat32 Olarak Sonuç Alamadım.
4)Bir abimize sordum opelle fazlasıyla alakalı birine belki teyp güncelleme istiyordur dedi
5) Yarın için servisten randevu aldım hiç gitmek istemiyorum :D

Son düzenleme:
Son Çare Olarak Tekrar Sıfır Flash aldım taktım olmadı. Tepem Attı Kutup Başını Söküp Sıfırladım Flashı Taktım Düzeldi Min 200 Tl servise bayılmaktan kurtuldum

Geri