Ynt: USB
Kafa kırma opsiyonu sunamıyorum ama üzerine kazayla düştüklerimden cılk sesi çıkartmışlığım vardır. (
[/quote]
yazınki sohbetten vazgeçeyim ben en iyisi...
[/quote]
Yok düşmem zaman alıyor zaten, kolaylıkla kaçabilirsin. (
Kafa kırma opsiyonu sunamıyorum ama üzerine kazayla düştüklerimden cılk sesi çıkartmışlığım vardır. (
[/quote]
Hıı kaza, tabi tabi... general_Shame_on_you
[/quote]
130 kilo onda bir nokta üç ton demektir. Araba bile kaza yapıyorsa ben niye kaza yapamayayım? (
omergokbulak link' Alıntı:[quote author=GNSpower link=topic=2723.msg56927#msg56927 date=1321363173]
130 kilo ve seni dövecez öyle mi? ???
Bak şimdi kesin kanaat getirdim Gm in uzmanı olduğuna. İyilikle susarlarsa sussunlar yoksa kır kafalarını hesabı yapmış GM 011zaa
[/quote]
yazınki sohbetten vazgeçeyim ben en iyisi...
[/quote]
Yok düşmem zaman alıyor zaten, kolaylıkla kaçabilirsin. (
eketen link' Alıntı:[quote author=GNSpower link=topic=2723.msg56927#msg56927 date=1321363173]
130 kilo ve seni dövecez öyle mi? ???
Bak şimdi kesin kanaat getirdim Gm in uzmanı olduğuna. İyilikle susarlarsa sussunlar yoksa kır kafalarını hesabı yapmış GM 011zaa
[/quote]
Hıı kaza, tabi tabi... general_Shame_on_you
[/quote]
130 kilo onda bir nokta üç ton demektir. Araba bile kaza yapıyorsa ben niye kaza yapamayayım? (