Ust kapak contasi degistiren ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mutlugun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence önce bir kapak alıp deneyin, balata temizleme spreyi ile o bölgeyi güzelce temizleyin, kapağı değiştirip takip edin derim, bu arada yağın seviyesini de takip etmeyi ihmal etmeyin

Contayi ozel serviste degistirebilirsiniz ben 1 2 ay once degsitridim ucuza mal olur. Servis terlemeye normal diyebilir

victor reinz

Bir siteden orjinal contayı bulup yetkili servise bakımda değiştirttim. Az bir bedelle değişim yapıldı. Servisin elinde conta yok, bunun yerine üst kapak değişimi yapmaya çalışıyor. Kapak conta ikilisine 1.900 tl fiyat biçiyor. İnternette neden ucuz diyorum, aynı kalitede değildir diyor :)
600 tl ye alınabiliyor bu arada.

Aynı sorun bende de var servis normal dedi ama turbo hortumun degismesi lazım 1300 lira sıkışmış dedi

Son düzenleme:
Kapakta catlak yoksa conta 150 200 tl civari victor heinz marka alip degistirirseniz,sorununuz duzelir

Aynı sorun bende de var servis normal dedi ama turbo hortumun degismesi lazım 1300 lira sıkışmış dedi

Sa, benim motorun üstü de hemen hemen bu sekilde oldu. Yaklasık bir sene evvel değiştirmiştim aracı alırken kapak contasını. Sanırım yine conta değişmesi gerek ama bir sene erken değil mi contanın yine s.o.s vermesi için? 6000-7000 km anca kullanıldı araba, cok fazla motoru zorladıgımı da düşünmüyorum. Tamirci dandik ürün kullandı heralde? Yoksa bir senr bunun için normal midir?

CE5E76F7-DCF6-47B2-BDEC-F31B4C99B944.jpg

Contayi orjinal gm yada victor heinz kullanin cozulur

Geri