Uyarı ikaz sesleri çalmıyor

Recep1461

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.

Benim şöyle bir problemim var;

Araçta kapı açıkken, kemer takılı değilken vs konsol ekranında uyarı görseli yanıyor ama uyarı sesi çalmıyor. Bunun nedeni nedir ve nasıl düzeltebilirim?

Not 1: Sinyal, flaşör, korna çalışıyor.

Not 2: Araç: 2005 Astra H kasa elegance twinport

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Buzerin kablosunu kesmişlerdir. Ses yapmasın diye. Benm h da kemer ikazı vermiodu ama diğer ikazlar geliodu.

• Beğen
Tepkiler: Kaan.
Önceden çalışıyormuydu

Önceden çalışıyormuydu
Evet çalışıyordu. Yani kurcalarken ben mi Bi yerden bozdum bilmiyorum(ayarı falan varsa tabi)

Nereyi kurcaladın ki.

Nereyi kurcaladın ki.
Hocam ön konsoldaki düğmeleri 😅

Yani açıkçası bilmiyorum ne zaman ve nasıl olduğunu. Geçenlerde fark ettim artık çalmadığını. Bende sizlere sorayım dedim daha önce başına gelen var mı veya çözümünü bilen var mıdır diye.

Bu süreçte araç lpg, mafsal boşluk ve cam düğmeleri (açma /kapama) tamiri gördü. Onun dışında başka bir işlem görmedi araç.

Kablosu mafsalın oralardan geçiyo olabilir. Tam emin değilim ama hiç ses gelmiyosa kablodan olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bildiğimiz hoparlör Birden bozulmaz verdiği ses bozuk çıkar.

Kablosu mafsalın oralardan geçiyo olabilir. Tam emin değilim ama hiç ses gelmiyosa kablodan olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bildiğimiz hoparlör Birden bozulmaz verdiği ses bozuk çıkar.
Hocam bagaj açıkken ses çıkıyor. Buradan yola çıkarak hoparlörde bir sıkıntı olmadığını varsayabilir miyiz acaba?

Ozaman sıkıntı büyük gibi duruyo.

Cevap bulursan veya yaptırdığınız bir yer olursa da bende bilgi rica ediyorum, benimde bir süredir böyle saçma sapan usta yorumları duyduğum için yaptırmadım. Beklemedeyim halen.

Geri