A
aktaş
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Üyemiz özkan ( astaa ) yeni aracı...
maşallah yıldız gibi parlıyor
maşallah yıldız gibi parlıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almışken cosmo al bariCEM link' Alıntı:bana kırmızı cosmo 1.4t aldıracaksınız sonunda o olacak
xisunknown link' Alıntı:fotolara bakarken birşey dikkatimi çekti. aracın içini gösteren fotoda navigasyon ekrarının hemen altıda sağ ve sola olmak üzere delikli hoperlor şeklinde iki tane düğme mevcut bunlar gerçekten hoperlor mü yoksa başka bişey mi benim aracımda bu alanlar delikli olmadığı için soruyorum bu arada.
Onlar bos yani flexi araclarda dugme oldugu icin hazir birakilmisxisunknown link' Alıntı:fotolara bakarken birşey dikkatimi çekti. aracın içini gösteren fotoda navigasyon ekrarının hemen altıda sağ ve sola olmak üzere delikli hoperlor şeklinde iki tane düğme mevcut bunlar gerçekten hoperlor mü yoksa başka bişey mi benim aracımda bu alanlar delikli olmadığı için soruyorum bu arada.
Bülent abi bizde düz ama oralar...bulent_tnt link' Alıntı:Onlar bos yani flexi araclarda dugme oldugu icin hazir birakilmis
Sende cyclOne varmi tuncUNS link' Alıntı:Bülent abi bizde düz ama oralar...
2012 lerde mi var bu... :