Üyemiz özkan ( astaa ) yeni aracı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BÜLENT.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Üyemiz özkan ( astaa ) yeni aracı...

Hayırlı olsun Özkan Abi, şaşırdım valla, çokta niyetliydin GTC ye, bende 2. GTC geliyor dedim hep :) ama sanirim kalbinin değil, mantığının sesini dinledin, yakıtı sürekli gündeme getiriyordun zaten, belki de bu araç senin için daha hayırlı olur :)

Sercan link' Alıntı:
Hayırlı olsun ֖zkan Abi, şaşırdım valla, çokta niyetliydin GTC ye, bende 2. GTC geliyor dedim hep :) ama sanirim kalbinin değil, mantığının sesini dinledin, yakıtı sürekli gündeme getiriyordun zaten, belki de bu araç senin için daha hayırlı olur :)
SERCAN  acıkcası dedıgın gıbı yakıttan tırstı bide sipariş olayından

Hadi hayırlısı olsun.

bulent_tnt link' Alıntı:
SERCAN  acıkcası dedıgın gıbı yakıttan tırstı bide sipariş olayından
֖zkan abinin donanimlarini saydiği GTC yi sahibindende satmaya kalksak türkiyede tek değil, dünyada tek diye satardik heralde :) , o yüzden o araci beklemek baya uzun sürebilirdi, sonuçta aldiği araç cosmo, sunroof ve cyclone da var, dört dörtlük araç, ama Ozkan abinin en çok istediği donanim olan flexride dan taviz vermesi biraz şaşirtti beni, çok istiyordu onu.

abi hayırlısı olsun bence çok güzel bir tercih olmuş. arada illa ki gazlarım diye bi hevesin de olmaz ben sana veririm değiş tokuş yaparız arabaları  :)

Sercan link' Alıntı:
Özkan abinin donanimlarini saydiği GTC yi sahibindende satmaya kalksak türkiyede tek değil, dünyada tek diye satardik heralde :) , o yüzden o araci beklemek baya uzun sürebilirdi, sonuçta aldiği araç cosmo, sunroof ve cyclone da var, dört dörtlük araç, ama Ozkan abinin en çok istediği donanim olan flexride dan taviz vermesi biraz şaşirtti beni, çok istiyordu onu.
sercan caktırma ben caydırdım onu
cok ıstıyosan odak ta gostergelere kırmızı led yaptırırız dedim 011zaa 011zaa

abi gerçekten mi o0daktan mı aldınız?
hayırlı olsun.
welllcommee

Hayrli olsun abi guzel tercih olmus walla o kadar sure beklenmez arac ya 5 ay araba bekleyen arkadaslarim var nasi bekliolar anlamiorum :)

Hayırlı olsun  :)

gtc düşünüp dizel almak  questionnn ilginç olmuş hayırlı uğurlu olsun

Geri