UZAKTAN MOTOR START İLE Oto Alarm, 2 YOLLU PAGER

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadTurk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada immobilizerli araçlara uygulanabiliyor mu? Sizin aracınız neydi zihni bey?
benim aracım 96 model (95 üretimi a kasa) vectra gt idi. ancak kasım 2010'da sattım. o araçta immobilizer yoktu. immobilizer olanlarda olur mu bilmiyorum.

Çok güzel bi cihaz benim gibi elektronik merakı olanlar için fiyat uygunsa alınabilir :D

fiyatı 88 dolar

bu tip alarmlar nette kaynıyor ama immolu araçlara olmaz boşuna heves etmeyin immosu olan arkadaşlar.. türkiyedede modacar cenmax adıyla falan satıyor.. ama türkiyede tuzludur kesin 150 tl nin üstündedir..

benim bir ara ebayda gördüğüm keyless cardlı alarm vardı hasta olmuşdum bildiğin renault meganedaki sistem incecik bir kart vardı kredi kartı gibi. o cebinde arabaya yaklaşdınmı kapılar açılıyor arabadan uzaklaşdınmı kendi kendine alarm kapıları kapatıyordu.. kartın üstünde herhangi bir tuş falan yokdu incecik bir kart..

kaçırdım saf gibi onca zaman favorilerime ekledim neden almadım onuda bilmiyorum 40-50 dolar gibi bir fiyatı vardı.. tam istediğim alarm tipiydi..

+ uzaktan çalıştırma (belli bir süre sonra otomatik stop eder, kapılar açılınca da stop eder)

ben şunu anlamadım uzakdan çalıştırmada mesela çalıştırdın kapılarda yani kilitler açılıyormu yoksa gene kilitlimi kilitli olması güvenlik açısından çünkü en mantıklısı..

belli bir süre derken bu süreyi alarmı kurarken ayarlayabiliyormusunuz çünkü zaten uzakdan çalıştırmanın asıl mantığı motorun ısınması ısınmasıda rolantide hele uzun sürer.. ısınmadan kapanırsa araba uzakdan çalıştırmanında bir mantığı esprisi pek kalmaz..

ben bunun en son modelını alıyodum vaz gectım kumandası daha sade daha guzel kumandada tıtresım özellıgı bıle vardı 200 tl ıdı super dı uzaktan calıstırmayı yapamayız ımmo var dedıler dahada ugrasmadık almadım normal alrm aldık

ben şunu anlamadım uzakdan çalıştırmada mesela çalıştırdın kapılarda yani kilitler açılıyormu yoksa gene kilitlimi kilitli olması güvenlik açısından çünkü en mantıklısı..

belli bir süre derken bu süreyi alarmı kurarken ayarlayabiliyormusunuz çünkü zaten uzakdan çalıştırmanın asıl mantığı motorun ısınması ısınmasıda rolantide hele uzun sürer.. ısınmadan kapanırsa araba uzakdan çalıştırmanında bir mantığı esprisi pek kalmaz..
-Kapılar kilitli kalır
-süresini tam bilmiyorum ama aracın ısınması için yeterli bir süre. unutulma durumuna karşı bir önlem almış olabilirler.
-araç uzaktan çalıştırılmışsa, kapılar kilitli iken başka bir mekanizmayla açılsa bile, kapılar açılınca araç stop ediyor (zaten direksiyonda kilitli oluyor)

bu arada arkadaşlar ben firmayı savunan yada firma elemanı bir kimse değilim. hatırlatma ihtiyacı hissettim. sadece 2 yıl eski aracımda kullanmıştım, deneyimlerimi paylaşmak istedim.

aslında sistem çok güzel yeni passatlarda bile olan bir şey ama bizde immo var işde immo iptali olmadan bir yöntemi olsa güzel olurdu..

Geri