uzman elektrikci lazım farlar için

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi o ledleri daha önce sökmedim ne desem boş su an yarın söyleyim ben sana bi lamba sökmek için 1,5 2 saat uğraşma boşuna. 4 lamba var büyük ihtimal parklardakiyle aynı olması lazım yetmesi için see you yarın diyelim şimdilik :D

eyvallah çok saolasın farları halledelim derken led işinide halletcez herhalde kolay glesin sana merakla bekliyorum

tavsiye edeceginiz biyer varsa çarşamba günü gidiyim arkdaslar saatlere sanayide aramak istemiyorum ilk hüseyin abinin servise ugrayacagım şaşmaz da seçim opel varsa iyi elektkci dediginiz gidiyim

xenonları almadan bu işi halleetmek istiyorum teşkküler

bugun binbir çeşit yere gittim kimse halledemedi aracın sitemi böleymiş kabul ettiim artık

gelen önerilerden birisi

uzunlararın kablosunu ayırıp içerden yeni bi anahtar takmak yani kolu kullanamıcam :(

ve gögüste biyer delinip düğme takılcak

bir diger usta seçim opelden kolla oynama yapcak kolun sellkötr tırnaklarını çıkarıp uzun tarafa takıcak

araç uzundayken selektör algılaycak fakat selektör için elimde ileri geri yapcam yani bi nevi uzun açıp kapatıcaz :(

diger bi usta selektör de yaparsın diyo uzunlardada selektör gibi açık kalır dedi ama pek güven veren biri değildi

zaten seçim opelde böle olursa kolun yanıcagını söledi napsam bilmiyorum

çıkma bi kol bulup kedim bi inceliyeceim uzunun temas ettigi yerleri selktörden bi hat çekip birleştireceğim varsa sizin başka fikirleriniz onlarada açıgım

h4 den angel eyes a gecerken hep böle oldugunu sölediler ama elbet buunnda bi çözümü vardır :)

arkdaslar sorunu çözdüm herkese tavsiye ediyorum kola giden kablolarndan birine diyot koydu usta sorun çözüldü

ayrıca kalorifer gösterge lamblarını değiştridi bu sorunu yaptı ikisine birden sadece 10 ytl aldı

çok hesaplı çalışsan bi usta

bide sunun farkına vardım malzemeyi yedek parcacıdan alıp opel ustasına taktırmak özel servisten bile hesaplıya geldi

aracın güvenlik ve motor yürüyen aksamı haricindeki parcaların tamirini ve bakımını bu şekilde yaptırmaya karar verdim

arkdaslar sorunu çözdüm herkese tavsiye ediyorum kola giden kablolarndan birine diyot koydu usta sorun çözüldü

ayrıca kalorifer gösterge lamblarını değiştridi bu sorunu yaptı ikisine birden sadece 10 ytl aldı

çok hesaplı çalışsan bi usta

bide sunun farkına vardım malzemeyi yedek parcacıdan alıp opel ustasına taktırmak özel servisten bile hesaplıya geldi

aracın güvenlik ve motor yürüyen aksamı haricindeki parcaların tamirini ve bakımını bu şekilde yaptırmaya karar verdim

bu problemi kısa uzun far soketi ile kısa far soketinin + larını birleştirip araya diyot takarak ta çözebilirdin; aynı işi doğanlara şahinlere de yapıyolar; devamlı yapılan bişey H4 farı iki H7 ye çevirme; konuyu yeni gördüm yoksa hemen yazardım:) ...

ben çok aradım bunu yaptırmak için pes etmiştimki tesadüfen anten bozuldu onu yapan ustaya sordum o halletti

şahinlerdede 2 li h7 görüyorum onlara önceden sorabilirdim hiç aklıma gelmmemişti ama üzerimden bi yük kalktı rahatladım ;)

Son düzenleme:
Geri