Üzücü ama Resim herseyi Söylüyor!!

Gecmis olsun uzucu bir durum...

Diyorum cevre tanidik geliyor :) Sonradan caktim almayaymis. Gozunu sevdigimin yesil memleketi :)

Geçmiş olsun.

Yalnız ben anllattıklarınızın tersine şahit oldum...Servisle eve gidiyordum iş çıkışı.Işıklardaki arabalar öyle bir kuyruk oluşturmuşki virajı dönen önündeki arabaya çarpmamak için bütün hünerlerini sergiliyorlardı...Yalnız ikisi dışında..Virajı dönüpte zor duran 2003 model Civic e,aynı virajı dönen ama duramayan Fabia arkadan yapıştırdı..Bizde onların arkasında zor kurtardık....Manzara ilginçti..Bende sizin gibi düşünmüştüm...Arkadaki haşat olmuştur diye..İlk olarak Civic in arkasını gördük....Durum içler acısı..Bagajın yarısını almış Fabia..Dedikki Fabia ne halde kimbilir...Birde baktık ki Fabia'nın plakasının bir ucu yere sarkmış öylece duruyor...Sapasağlam..Fabianın tek masrafı tampona plakayı yeniden sağlam bir şekilde takmak için bir vida...İlginç...

Sanırım Japonlara güvenmemek lazım...
civicler çarpışma konusunda berbatlar zaten arkadan çarpan fiat faln olsa sonuç değişmezdi bence.

bu kaza olma şekline gelirsek kaza sırasında avensisin fren yaptığı için burun kısmının normal pozisyonundan daha aşağıda olması vectranında aynı sebepten arkadasının daha yukarda olması vectranın sağlam kısmının avensisin zayıf kısmına vurması anlamına gelmesi demek hasarda bu yüzden fazla avensiste araç direk vectranın altına girmiş.

Geri