uzun farlar takılı kalıyor.. yardım..

kesinlikle önce rolede .selamlar

Bu arabalar biraz nazlı galiba:kop:. Elektronik devre bakımından yoğun olan araçlarda zaman zaman böyle problemler yaşanabilir. Arıza yapmaya devam ederse o zaman iyi bir elektrikciye baktır. Geçen gün benzeri bir olay benim de başıma geldi. Gündüz vakti kısa mesafeli bir yere gidip geldim. Yolda farları, sellektörü hiç kullanmadım. Aracı evin önüne park ettim, kapıları kilitledim, eve giderken uzun hüzmeli farların açık olduğunu gördüm. Geri döndüm 2-3 dakika uğraştım. Farları açıp kapadım, sellektör yaptım tık yok. Kutup başını sökmeye karar vermiştim ki korkup düzeldi. O günden sonra bir daha yapmadı. Tetikteyim. Ben bekliyorum o ise tırstı :). Biraz beklemeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
bekliyecem abi biraz zaten. arızanın sıklaşmasını bekliyecem biraz

sigorta kutusunda soldan ikinci roleyi değiştirirsen sorunun çözülecektir.aynı sorunu bende yaşadım.
Merhaba araç neydi;
Opel Astra j 2011 1.4 turbo aracımda uzunlar takılı kaldı hiç bir şekilde sönmüyor. Akü kutup başını söktüm herşey sıfırlandı ama uzun farlar hala takılı kaldı yanıyor. Bu röle tam olarak nerede? Soldan ikinci yukarıdan aşağı kaçıncı ya da numarası veya resim üzerinde gösterebilir misiniz tabi araç j kasa ise. Teşekkür ederim.

sigorta kutusunda soldan ikinci roleyi değiştirirsen sorunun çözülecektir.aynı sorunu bende yaşadım.
Merhaba araç neydi;
Opel Astra j 2011 1.4 turbo aracımda uzunlar takılı kaldı hiç bir şekilde sönmüyor. Akü kutup başını söktüm herşey sıfırlandı ama uzun farlar hala takılı kaldı yanıyor. Bu röle tam olarak nerede? Soldan ikinci yukarıdan aşağı kaçıncı ya da numarası veya resim üzerinde gösterebilir misiniz tabi araç j kasa ise. Teşekkür ederim.

Geri