Uzun ve kısa farlar için yardım

Ynt: Uzun ve kısa farlar için yardım

Aydn link' Alıntı:
Abi Mersin'de yılın 363 günü nemli sıcak, bir günü bulutlu, bir günü yağmurlu  011zaa İyi bilirim ben kıyıda yaşamayı  005hihih Ama İzmir'i hep gezmek istemişimdir  rasta_occasion

Gel gel beklerim, güzeldir İzmir'i gezmek. ևeşme'ye falan da uğramak icap eder ama. (:

Atatürk'ün bir anısında geçiyor zaten, gün batımını izleyip rakı içmiyorsa leblebi yemiyorsa ne diye almaya gelmişler burayı diye. Mutlaka geleceğim abi  special_Yeah

Yav arkadaş iki dakika boş bıraktık ortalığı muhabbete bak ya  battle_Teroriste Bende Akçay da yaşıorum nolmuş yani ama yağmur yağdımı olay bitiyo burda. şimdi takalım mı takmayalım mı bu ampullerden hele ona bi cvp verin yahu.Sislerle uzunları nasıl bağlıcaz bi de o kısmı var.Hadi uzunları yaktın sisler de yanıyor o videoyu gördüm.Kısalarda iken sisleri açarsan uzunlar yanıyormu yanmıyormu  mantiken yanması lazım :D

drahmetmurat link' Alıntı:
ben hem uzunlara hem kısalara h7 diamond vision taktım, on numara oldu... Sport pakette far sarı olunca sırıtıyordu artık tamamı bembeyaz  :D :D

Aynı ampulden bende kullanıyorum ancak yağmurlu havalarda görüş oldukça zorlaşıyor. Bu nedenle pek de tavsiye etmiyorum uzunlara takılmasını.

FredericKapuska link' Alıntı:
Yav arkadaş iki dakika boş bıraktık ortalığı muhabbete bak ya  battle_Teroriste Bende Akçay da yaşıorum nolmuş yani ama yağmur yağdımı olay bitiyo burda. şimdi takalım mı takmayalım mı bu ampullerden hele ona bi cvp verin yahu.Sislerle uzunları nasıl bağlıcaz bi de o kısmı var.Hadi uzunları yaktın sisler de yanıyor o videoyu gördüm.Kısalarda iken sisleri açarsan uzunlar yanıyormu yanmıyormu  mantiken yanması lazım :D

Bence takmanızda bir sakınca yok çünkü tercih ettiğinjiz ampul performans ampulü olduğu için memnun kalırsınız. Ayrıca orjinaline göre %10 civarında daha beyaz ışık verdiği için renk farkınız da olmaz.

Hadi uzunları yaktın sisler de yanıyor o videoyu gördüm.Kısalarda iken sisleri açarsan uzunlar yanıyormu yanmıyormu  mantiken yanması lazım :D

Affınıza sığınarak yukarıdaki cümle bana direkt Zeki Müren'de bizi görecek mi repliğini hatırlattı :)

Yav arkadaş iki dakika boş bıraktık ortalığı muhabbete bak ya  battle_Teroriste Bende Akçay da yaşıorum nolmuş yani ama yağmur yağdımı olay bitiyo burda. şimdi takalım mı takmayalım mı bu ampullerden hele ona bi cvp verin yahu.Sislerle uzunları nasıl bağlıcaz bi de o kısmı var.Hadi uzunları yaktın sisler de yanıyor o videoyu gördüm.Kısalarda iken sisleri açarsan uzunlar yanıyormu yanmıyormu  mantiken yanması lazım :D

Sisler bağımsız yanıyor, kısalarda sisler ya da parklarla sisler açılabiliyor ayrıca ve üstüne selektör yapınca ve uzunları açınca sisler yine yanıyor. Sisler açıkken selektör yaparsan daha artık araba birşey yapamıyor, sisler yanmaya devam ediyor. ((:

Ha yağmur çamur bilmiyorum denk gelemedim hala ama normal şartlarda gayet güzel aydınlatıyor. (:

Beyaza yakın mı peki aydınlatma olarak.

Benim aydınlatmalar bayağı yakın diyebilirim beyaza. Bixenon tadında bir ışığı var.

Philips X-treme Vision o kadar beyaz değil sanırım.

Philips X-treme Vision o kadar beyaz değil sanırım.

Evet değil, philipste beyazlık istiyorsanız diamond vision kullanmalısınız

Geri