Uzun Yol Tecrübeleriniz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chidely

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar kısmetse çarşamba akşamı ilk defa uzun yola çıkacağım bayram dolayısıyla.Memleketim Kastamonu'ya gideceğim.Uzun yolda bana neler tavsiye edersiniz.Bu güzergaha giden başka arkadaşlar varmı acaba?Radar nerelerde vardır :D Şimdiden teşekkürler ilgili arkadaşlara ;)

kastamonu yolunu bilmiyorum ama ilk defa uzun yla çıktığını söylemişsin.sanırım kısa kısa çok mola vermen senin açından daha iyi olcaktır diye düşünüyorum

Sana verebileceğim nacizane en bomba tavsiye yol boyunca yiyip içeceğini düşündüğün şeyleri önceden marketlerde falan ucuz ucuz al..ekmek arası köfteni bilmem neni kendin yap.. yollardaki en büyük firmalar bile soyguncu olmuşlar... söylemesi ayıp 2 ay önce metronun (ist-ank tem) tesisine girdim.. eyvah eyvah 1 (bir) adet poaça 1,5 ytl (en kalite pastane de bile 0.5-0.7 ytl).. 2,5 lt coca-cola 4,5 ytl.. 1 lt coca-cola 2,5 ytl... 0,5 lt pet su 1 ytl... içler acısı değil mi resmen silahsız soygun bunun adı.. Maliye memurları, karayolları falanda sözde denetliyor oraları..:mad:

kastamonu yolunu bilmiyorum ama ilk defa uzun yla çıktığını söylemişsin.sanırım kısa kısa çok mola vermen senin açından daha iyi olcaktır diye düşünüyorum
bencede:good:

al 3 tane redbull bide çam fıstıgı bas gaza :D en iyi taktik bu amaa kurallara uy bence malum yolu bilmiyorsun ve ilk tecrüben artı can taşıyacaksın kazasız belasız iyi sürüşler

arkadasın dediği gibi uyolda birseyler yemeyın bence. yagları bozuk nedendır hep motoru bozuyorum ben yolda yıyınce. ben uzun yola gıderken termosa cay bıle koydururum valla sehır gırısınde veya cıkısındada bı park bulur oturur yeriz:) lokontadanda lezzetlı olur valla

arkadasın dediği gibi uyolda birseyler yemeyın bence. yagları bozuk nedendır hep motoru bozuyorum ben yolda yıyınce. ben uzun yola gıderken termosa cay bıle koydururum valla sehır gırısınde veya cıkısındada bı park bulur oturur yeriz:) lokontadanda lezzetlı olur valla

:good:
süper tam kafadan....

hiç bir zaman şeytana uyma kurallara uy, virajlara çok düşük hızla gir ve karşıdan gelen araca tır kamyona uzaktan sellektör yap :) karşıdan gelen araç olmadığında da uzunları yak araç gördüğün zaman kapa benden bukdr ;)

dikkat edeceğin en önemli husus uykusuzluk ve dikkat.biraz kasıldığını ve mahmurlaştığını hissettiğin an hiç zorlama ve saatini kurarak 15 dk uyu.Mola vermek, uyku hissini sadece geçici olarak yokediyor.Ama o 15-20 dk'yı uyuduğun zaman hiç korkma.yola devam:)

yanına yiyecek birşeyler mutlaka al.kastamonuya saptıktan sonra yollar cok virajlı ve dar.oralarda dikkatli ol benden de nacizane bir tavsiye...

Geri