Uzun Yol Tecrübeleriniz!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı yolculuklar fazla basmadan 3000 deviri geçmessen daha ekonomik olur vede radarlar yakalamaz

şimdi kastamonuda bi polis arkadaşla görüştüm dedi ki abi her km başında radar koyduk chiedly nin geleceğini duyduk dedi... her yerde radar varmış sakın basma .. :D
nasıl polis arkadasmış o öyle:D

ilk etapta kurallara uy.
Sonra ilk yolculuğun olduğu için sabah erken saatlerde çıkıp gündüz yolculuğu yapmanı öneririm. Gece yolculuğu biraz tecrübeden sonra rahat olur. Araçların arkasına çok fazla yanaşma. Kamyonlara dalaşma yeter.

Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim tavsiyelerinden dolayı.Hepsini mutlaka dikkate alacağım.kuralların dışında hız yapmam zaten pek mümkün olmayacak gibi.çünkü arabada 5 kişi olacağız.cici kızımı biraz yorucam ama gelince ben onun gönlünü alırım :D
Yiyecek konusuna gelince mutlaka alacağım yanıma birkaç bişeyler.yanımda amcamın oğlu olacak onunla değişmeli kullanmayı düşünüyoruz.Elimden geldiği kadar fazla mola vermeyi düşünüyorum yolculuğun keyfini çıkara çıkara :)

Uykunuzun geldiğini hissettiğiniz anda sağa müsait bi yere çekip uyuyun. canınız zamanınızdan çok çok değerlidir.
Kurallara uyduktan sonra polis,radar hiç önemli değil. bide akşam yola çıkıyosanız bi el feneri bulundurmanızda fayda olacaktır. iyi yolculuklar..

Uykunuzun geldiğini hissettiğiniz anda sağa müsait bi yere çekip uyuyun. canınız zamanınızdan çok çok değerlidir.
Kurallara uyduktan sonra polis,radar hiç önemli değil. bide akşam yola çıkıyosanız bi el feneri bulundurmanızda fayda olacaktır. iyi yolculuklar..
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Çakmağa takılan lambam var o hazır zaten :)

gece yolculuguna cıkma sakın. burası turkıye yolda ne olacagı belli olmaz

Geri