Uzun Yol Tüketim Rekorum :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun Yol Tüketim Rekorum :)

Bu tüketim değerlerini, cam perdesini hafifçe aralayıp sokakta neşe ile oynayan çocuklara kıskançlık ve gıpta ile bakan piskopat çocuk modunda takip ediyorum.

DarthWider link' Alıntı:
Bu tüketim değerlerini, cam perdesini hafifçe aralayıp sokakta neşe ile oynayan çocuklara kıskançlık ve gıpta ile bakan piskopat çocuk modunda takip ediyorum.

Ne?? Yoksa senin 8 saniyede 100 e çıkan ve buna rağmen gerektiğinde 4 litre yakabilen bir araban yok mu?!?!?

NIHAHAHAHAHAAAAA !!!

011zaa 011zaa

Kerem sen boşver bu fakirleri, onlar gidip debriyajları ile oynasınlar, biz paşa paşa yakar, çaktırmadan da birbirimize ağlarız. ((:

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ne?? Yoksa senin 8 saniyede 100 e çıkan ve buna rağmen gerektiğinde 4 litre yakabilen bir araban yok mu?!?!?

NIHAHAHAHAHAAAAA !!!

011zaa 011zaa

İşte o arabayı sen yaptın Tolga :) 8 saniye de 100'e de çıkıyosun yeri geliyor 4 litrede yakıyorsun, işte bu yüzden benim mahalleden geçmeyin keserim lastiklerinizi valla camın arkasında pusuda bekliyorum :D

GNSpower link' Alıntı:
Kerem sen boşver bu fakirleri, onlar gidip debriyajları ile oynasınlar, biz paşa paşa yakar, çaktırmadan da birbirimize ağlarız. ((:

Öyle Doğan, hatta arap entarisi felan giyelim bi farkımız olsun :) dubai şeyhine bağlıyalım iyice olayı, yakıt tüketimi olarak o boyutta yaşıyoruz nedeolsa :)

DarthWider link' Alıntı:
İşte o arabayı sen yaptın Tolga :) 8 saniye de 100'e de çıkıyosun yeri geliyor 4 litrede yakıyorsun, işte bu yüzden benim mahalleden geçmeyin keserim lastiklerinizi valla camın arkasında pusuda bekliyorum :D

Hiç boşuna bekleme, bendeki yer yön beceriksizliği Cyclone daki menü karmaşası varken zaten istesem de mahallenden geçemem  :D

Tolga KARACA link' Alıntı:
ZUAHAHAA PARMAK İZİ GİBİ ÇIKMIŞIN LAEEE ((((:)))))

Fakir zenginin zevkinden ne anlar. ((:

Geri