Uzun yoluda geçtik, eve gitmek istemiyorum :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onder12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Uzun yoluda geçtik, eve gitmek istemiyorum :)

onder12 link' Alıntı:
teşekkür ederim arkadaşlar :) havalar düzelince daha güzel fotoğraflarla karşınıza çıkabilirim yani  dancee
Kompakt makine ile bu kadar dediğiniz fotoğraflar dahi mükemmel. Elinize sağlık.

Siyah renk, 17" sport jantları ve renkli ekran on numara detaylar. Ah birde AFL olsaymış diye içimden geçti hemen....

A14NET link' Alıntı:
Kompakt makine ile bu kadar dediğiniz fotoğraflar dahi mükemmel. Elinize sağlık.

Siyah renk, 17" sport jantları ve renkli ekran on numara detaylar. Ah birde AFL olsaymış diye içimden geçti hemen....

çok teşekkür ederim :)  afl konusunda haklısınız valla bide o olsa tadından yenmez ama napalım  023hm

pırıl pırıl maşaallah  bravoo

Maşallah

Resimler süper..Ellerinize sağlık..

Fotoğraflar çok güzel, tabi aracınızda. Allah kaza bela vermesin

teşekkürler arkadaşlar ama aracıma 15 dakika önce yani tam 23.00 da sağ taraftan motorsiklet çarpmış. babam ve annem vardı arabada zibidi bi ehliyetsiz çocuk sürüyormuş motoru. akşam akşam ben bile tam inceleyemedim ama sağ ayna kapağında ufak çatlak var ve bide sağ ön kapıda hafif bi ezilme var. öyle gözüküyo şimdilik ama yarın tam net inceleyip hasarı yazıcam. ama en çok sinir bozan olay bide velet babama diklenmiş o beni çok sinirlendirdi. hasarı karşı taraf ödeyecekmiş. şimdilik bende bu kadar biliyorum yarın tam anlamıyla yazarım olanı biteni. akşam akşam ne biçim moral bozukluğudur bu ya ah orda olcaktımki  çekiççç

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Çok can sıkıcı bir durum. Hele ki çarpanın yaptığı terbiyesizlik. İnşallah kolayca halledilir hasarda.

GNSpower link' Alıntı:
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Çok can sıkıcı bir durum. Hele ki çarpanın yaptığı terbiyesizlik. İnşallah kolayca halledilir hasarda.

teşekkür ederim doğan abi. umarım kolayca halledilir..

ևok geçmiş olsun.  :(

fotoları varsa  paylaşırmısınız.tekrardan çok geçmiş olsun

Geri