Uzuun uğraşlar sonucu :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eZeL..
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gerçekten çok beğendim. kazasız belasız binersin inşallah

Güle güle bin güzel olmuş.döşemeler ayrı hava vermiş.ufaktan bozan bi kaç ayrıntı dışında güzel. gündüz farı,siyah kaşlar ve tampondaki şeritler itici olmuş biraz bence.bir ricam var.sağlı sollu eksozun bi resmini çekebilir misin alttan rica etsem.

Koltuk döşemeleri çok güzel maaşallah... Güle güle kullanın aracınızı...

Eve geldim ilk işim bu konuya bakmak oldu... maşallah mis gibi...

1.3-1.4 anlık tüketimi ne yaparak düşürdünüz onu bize de söylermisiniz, ben 1.4 den 1.1 e düşürebildim orada kaldı :D
bütün yakıt sistemini değiştirdik carbon clear yaptık kapağı taşladık manifoltu temizledik debimetreyi ve oksijen sensörünü değiştirdik sağlam bi ayar yaptırdım ve bu hale geldi :)

Güle güle bin güzel olmuş.döşemeler ayrı hava vermiş.ufaktan bozan bi kaç ayrıntı dışında güzel. gündüz farı,siyah kaşlar ve tampondaki şeritler itici olmuş biraz bence.bir ricam var.sağlı sollu eksozun bi resmini çekebilir misin alttan rica etsem.
tabi çekerim ama çekmeden önce sistemi anlatayım diyosan sol egzoz borusu kesildi ve girişe ek boru çekildi ordan sağa doğru montalandı ve çeki demiri yeri mani olduğu için çeki demiri kesildi ve montalandı...

bütün yakıt sistemini değiştirdik carbon clear yaptık kapağı taşladık manifoltu temizledik debimetreyi ve oksijen sensörünü değiştirdik sağlam bi ayar yaptırdım ve bu hale geldi :)

aboo, şef kaç paraya patladı bir söyle hele çok merak ettim, arabayı satıp C kasa almazsam bende yaptırayım dediklerinizi.

Maşallah döşemeler çok güzel olmuş ledler bana da itici geldi. Sistem değişti mi bilmiyorum ama bu yaşta ki arabalar için carbon clear zararlı diye biliyorum performansa katkısı var ama araca yağ yaktırıyor focus da benim başıma gelmişti.

İlk olayım,arka camda ki filmi an önce yenileyin acaip gözüme battı bi de far kaşı.. geri kalan hoş ;)

Allah kaza bela vermesin aracın güzel özellikle döşemeler harika sakıncası yoksa kaça mal oldu döşemeler ??? beğenmediğim yeri ise far kaşı onun haricinde egsoz ve ledler de çok güzel olmuş. bende yaptıracam sağ tarafa ama lpg borusu var onu nereye aldırırız bilmiyorum sizde varmıydı ???

Geri