İkinci Opelim . Araç gümrük çıkışlı . GTS kasa 3.0 CDTI V6 motorlu .
135 bin km de daha .
Ufak tefek sorunları vardı. Motor sorunlu idi sandık motor ile değişti . Elektronik aksamı baştan sona tekrar tarafımdan yapıldı . Türbin şanzıman bakımı yapıldı (inmişken olsun diye )
Aldık bir şekilde .
Araç makyaj öncesi üretilen son C1 lerden. Şanslıyız alt yapısı hazır . Araç hafızalı koltuklar + sunroof ve afl hariç full .
Sunroof hariç geri kalan tüm opsiyonları tamamlarız . Sport buton olması ayrıca çok güzel
Aracın her civatasına kadar temizlik yapıyorum . Hafif hafif iyileştirmelere başladım . Sırası ile bir çok noktayı daha da iyi yapacağız inşallah .
1. Cd40 USB ve Cid ekran
2. Pepas ve Android 4.4.4
3. 360 derece görüş (birdview)
4. Kör Nokta Asistanı
5. Full İzolasyon (taban , tavan, bagaj kapılar )
6. Opc tacho ve iç detaylar (opc scan yada needle sweeping)
7. Arden Mavi Kaplama ve OPC tampon (makyajlı çevirimi)
Planlar bunlar sonra da zevkle binmek . Ha tabii güzel bir yazılım ile 220bg ve +500nm tork listenin en üstünde
Sent from my iPhone using Tapatalk
135 bin km de daha .
Ufak tefek sorunları vardı. Motor sorunlu idi sandık motor ile değişti . Elektronik aksamı baştan sona tekrar tarafımdan yapıldı . Türbin şanzıman bakımı yapıldı (inmişken olsun diye )
Aldık bir şekilde .
Araç makyaj öncesi üretilen son C1 lerden. Şanslıyız alt yapısı hazır . Araç hafızalı koltuklar + sunroof ve afl hariç full .
Sunroof hariç geri kalan tüm opsiyonları tamamlarız . Sport buton olması ayrıca çok güzel
Aracın her civatasına kadar temizlik yapıyorum . Hafif hafif iyileştirmelere başladım . Sırası ile bir çok noktayı daha da iyi yapacağız inşallah .
1. Cd40 USB ve Cid ekran
2. Pepas ve Android 4.4.4
3. 360 derece görüş (birdview)
4. Kör Nokta Asistanı
5. Full İzolasyon (taban , tavan, bagaj kapılar )
6. Opc tacho ve iç detaylar (opc scan yada needle sweeping)
7. Arden Mavi Kaplama ve OPC tampon (makyajlı çevirimi)
Planlar bunlar sonra da zevkle binmek . Ha tabii güzel bir yazılım ile 220bg ve +500nm tork listenin en üstünde
Sent from my iPhone using Tapatalk