- Konuyu Başlatan
Yurtdısından gelen bı vectra gormustum rolantıde calısıyordu.3 yada 3.2 motordu yanılmıyorsam sesı muhtesemdı dakıkalarca dınlenesı bır sesı vardı..
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sesi güzel hemde çok güzel . 1.3 ve 1.6 lar gibi değil sesi dizele göre gürültülü değil daha bir homurtulu çıkıyor. Şimdi yazılım yapılıyor araca , EGR nin yazılım ile iptali yapılıyor . 210bg ve +450nm bir şeyler olacak . Bu işlem sonrası birde 60mm egzost çalışması yapıp, şöyle güzel bir ses alırsak deme keyfimize
Tavan yalıtımı bitti . Şimdi mantıksız gelebilir tavana ne yalıtımı diye . Dizel araçlar ne kadar teknoloji gelişme göstersede vibrasyon ları hala var . Buda aracın tüm metal aksamını bir orkestraya çeviriyor gerçi biraz kakafoni bir ses neyse bu sayede kasis geçişlerinde oluşan esnemede çıkan çıtırdılar ve aracın bedenine yayılan o tınılar kayboluyor. Tavanada aracın diğer kısımları gibi 3mm bitüself + 6mm firex çalıştım . Gayet tok bir ses aldık diyebilirim .
Tavan sökülmüşken eski Half Can bus sistemin ISO anten tertibatını söküp yerine Fakra tipi yeni Full Can Bus anten tesisatını da çektim . Resimler akşama
Sent from my iPhone using Tapatalk