Bakmam lazım ama o kablodan yok sanırım.2008 elegance lar üvey evlat zaten balata bitme uyarısı bile yok.
Sony Z5 cihazımdan gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakmam lazım ama o kablodan yok sanırım.2008 elegance lar üvey evlat zaten balata bitme uyarısı bile yok.
Evet böylece evaparatörüde öğrenmiş olduk[emoji38]. Ben ısıtmalı silecek nozzlelarını görünce quickheatde vardır diye düşünerek sevinmiştim vectrada [emoji38]. Kusura bakmayın yanlış anlaşılma olduysa. Olsun daha öğreneceğimiz çok şey var. Keşke kolay bir yerde olsaydı da bu parçadan takabilseydik ama gerçekten takdire şayan yerdeymiş tebrik ederim. Isıtmalı silecek nozzlelarıda beni mutlu ediyor onuda sizin bu projeden sonra öğrendim 12 sene sonra.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Araç yakıyor maaşallah tekrar tekrar.Kaptan anten olarak orjinalmi kullanacan.balık anten( adı herneyse) taktım ben.orjinal antenleri iğrenç duruyor da
Yükseltici gerektirmiyor aslında ama vardır bir bildiğin.çekim gücü aynı bu antende.devresi çok başarılı