Vanali egzost yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MOD'lara sesleniyorum....

Bu ve buna benzer konuları kapatabilirmisiz...

Burası tamamen faydalı bilgilerin paylaşıldığı bir platform... Nasıl gürültü kirliliğine neden olabirim sorularının cevapları burada olmamalı...

İnsanları gece uykularından uyaracak, çocukları, hastaları rahatsız edecek unsurların paylaşılması, ne derece doğrudur?...

Teşekkürler...

@ nightboy, jandarmadan kurtulmanın ne iyi yolu; Normal bir egzoz takman...

Bu hem senin için hemde rahatsız ettiğin tüm vatandaşlar için en hayırlısı...

Bu forumda illegal paylaşımların yasak olduğunu düşünüyorum...

MOD'lara sesleniyorum....

Bu ve buna benzer konuları kapatabilirmisiz...

Burası tamamen faydalı bilgilerin paylaşıldığı bir platform... Nasıl gürültü kirliliğine neden olabirim sorularının cevapları burada olmamalı...

İnsanları gece uykularından uyaracak, çocukları, hastaları rahatsız edecek unsurların paylaşılması, ne derece doğrudur?...

Teşekkürler...

@ nightboy, jandarmadan kurtulmanın ne iyi yolu; Normal bir egzoz takman...

Bu hem senin için hemde rahatsız ettiğin tüm vatandaşlar için en hayırlısı...

Bu forumda illegal paylaşımların yasak olduğunu düşünüyorum...

bunun illegal olması ile ne alakası var ? ona bakarsan Türki yede xenon yasak arabaya yay takmak yasak açıkhava filtresi takmak yasak camlarda film yasak bunlarıda konuşmayalım o zaman burası legal illegal konularla yürüyen forum değil paylaşım sitesi isteğen istediği gibi gezer gece o şekilde kullanacağımı kim söyledi? Benim o egzostu nerde nasıl kullanacağımı nerden biliyorsunuz da bana bu şekilde bir cevap yazıyorsunuz? Abart egzost takıp sürekli öyle gezmek mi iyi ? yoksa istendiğinde kapatılması mı???

Veli bey biraz fazla tepki veriyorsunuz,Sakin olun...
Vanalı egzostu belki bilip bilmeden yorumluyorsunuz,ben en kısa zamanda yaptırmayı düşünüyorum.
Neden mi !?
1)Sahilde,sokak aralarında,gece veya sabahın köründe vanayı kapatıp dolaşırım.Araçtan ses almak istediğimde gece çıkarım boş yola açarım limitleri zorlar hevesimi alır kapatırım.
Bunda ne gibi bir kötülük var ?
Sizin tepkiniz headers,komple susturucusuz düz boru ve son susturucu yapan şahincilere olmalı.
Saygılar...

Son düzenleme:
Ben aracıma taktırmadım fakat bunun sebebi başka bu forumda modifiye ile ilgili herşeyin serbest olması gerekir sonuçta modifiye yapacağız diye yurtdışına çıkacak değiliz ayrıca Ferrarilerin seside aşırı fazla onlara bahane bulabiliryor musunuz? Ayrıca o jandarma araç normal olsada takacaktı konu farklıydı ozaman!

Az evvel sokakta bir ileri bir geri yaparak resmen terör estiren (açık egzos+hız) bir apaçi tarzı BMW aracı komşu zorlada olsa durdurabildi. Sürücüsüne biraz nasihat etti, plakasını alıp bıraktı. Böyle bir zevk olabilir mi? Sokakta park etmiş bütün araçların alarmları gürültüden devreye girdi, komşu aracı durduruna kadar sürücünün ağzı kulaklarındaydı ama komşunun müdahalesinden sonra maşallah kuzu gibi oldu (komşumuz yaklaşık 195 boyunda ve en az 120 kg. :)).

Az evvel sokakta bir ileri bir geri yaparak resmen terör estiren (açık egzos+hız) bir apaçi tarzı BMW aracı komşu zorlada olsa durdurabildi. Sürücüsüne biraz nasihat etti, plakasını alıp bıraktı. Böyle bir zevk olabilir mi? Sokakta park etmiş bütün araçların alarmları gürültüden devreye girdi, komşu aracı durduruna kadar sürücünün ağzı kulaklarındaydı ama komşunun müdahalesinden sonra maşallah kuzu gibi oldu (komşumuz yaklaşık 195 boyunda ve en az 120 kg. :)).

Selam komşum.

Geri