Vanalı egzoz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Selim35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B1 böyle nasıl anlatsam kütük gibidir, benim araba :D Stoplar ve farlar özellikle tam kütük gibidir, ön ve arka tamponda siyah bant vardır, kapı bantları da siyah plastik görünümlüdür, ancak B2 yani makyajlı kasanın farları ve stopları daha kibarlaştırılmıştır, yan çıtalar gövde rengine çevrilmiştir, ön arka tampon yenilenmiştir, daha kibar bir hale gelmiştir araç. B2 ler B1 lere göre daha basık durur, B1 özellikle ön taraf leylek gibi gezer. Sis farları köşeleri yontulmuş dikdörtgen görünümündedir, ancak B2 nin sis farlarının kapağı vardır siyah plastik kenarın tam ortasında yuvarlak farlar vardır. B2 nin şasisi güçlendirilmiştir, B1 e göre daha yüksek EU NCAP puanı vardır. Aynı olarak bilinse de aynı olmayan bir yumuşaklığı vardır B2 nin süspansiyonlarının, daha konforludur ve direksiyonu daha yumuşaktır.

İlk anda aklıma gelenler bunlar, şurası şöylemi böyle mi diye sorarsanız net cevaplayabilirim :)

Mert kardeşim b1lere biraz acımasız davranarak izah etmiş aslında konuyu :D ama ben de ekleme yapmak isterim.. B2 kasa vectralar önceki serilerinden en önce dış görünüm olarak ayrılır... Arka ve ön stoplar dahil olmak üzere; içeride kapı kolları krom olmuştur ve yeni jantlar ile daha fazla donanım vaad eder...Mert'in de söylediği gibi b2 kasalar 95-96 modellerden 4-5 sene sonra doğmuş vectralar olduğu için daha kaliteli ve modern araçlardır..Zaten opelin 100.yıl serisine özel vectra b2 ler ile bu meseleyi örneklendirmiştir...CDX donanım olarak önceki selefinin en fullünden (CDX) ten xenon mercekli farları, alarmı,karartmalı aynası, +2 hava yastığı ve daha güncel,kaliteli radyosu ile farklılaşır..Ayrıca b1 ile hemen hemen aynı gibi görünse de örn soketleri farklıdır..Tamponları farklıdır..

Çok teşekkür ederim, otomobil konusunda çok dikkatliyimdir. Sık sık yürüyüşe çıkarım ve yolda yürürken bile araçları incelerim. Vectra'nın makyaj farkı nasıl oldu da bu zamana kadar dikkatimi çekmedi anlamış değilim. :( Vermiş olduğunuz bilgiler fazlasıyla yetti, gerisini kendim inceleyerek halledeceğim:) Tekrar teşekkür ederim...

Geri