vatan bilgisayara vedigim urun 40 is gununu gecti

GALERİCİ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar vatan bilgisayara verdigim urun 44 is gunu gecmesine ramen hala gelmedi ne zaman arasam bir kac gun icinde gelecek diyorlar ben bıktım artık bunların yalanından ne yapmalıyım
saygılar....

vatan bilgisayarla alakalı değildir servisle alakalıdır ve bayram tatili ve hafta sonlar hariç mi 44 gün?

arkadaslar vatan bilgisayara verdigim urun 44 is gunu gecmesine ramen hala gelmedi ne zaman arasam bir kac gun icinde gelecek diyorlar ben bıktım artık bunların yalanından ne yapmalıyım
saygılar....
telefon açıp ürünün servis süresinin 30 işgününü geçtiğini, yenisini talep ettiğini, aksi durumda tüketici hakem heyetine başvuracağını bildir.
servis teslim fişi gibi bişey var değil mi elinde?

telefon açıp ürünün servis süresinin 30 işgününü geçtiğini, yenisini talep ettiğini, aksi durumda tüketici hakem heyetine başvuracağını bildir.
servis teslim fişi gibi bişey var değil mi elinde?

fiş elimde konustum dedim mahkemeye verecegim verebilirsiniz diyorlar dahada sinir oldum bu işe:mad: ben urunumu istiyorum ne zaman gelecek dedim zaman diyorlar ewet 33 iş gununu gecmiş
ee diyorum kanunen gelmesi lazım belki bu hafta gelir kaydı alıyoum diyor her aradıgım zaman

tamir olmamış ise yenisini talep edersiniz yasal süre dolmuş

tamir olmamış ise yenisini talep edersiniz yasal süre dolmuş
daha önce tamire gitti oldu diye geri geldi baktım hala ürün bozuk tamir olmadan yollamıslar
sonra bir daha verdiim olmamıs diye 44is gunu gecti hala yok

tüketici hakem heyetine başvurun, sorununuz kısa sürede çözülecektir

evet bencede
gidin başvurun aynı sorununun kvk olarak var bendede ücret talebinde bulundum en son. heyetten karar gelmesini bekliyorum. emin olun ürün değilde şu an için ücreti alırsanız daha iyi bi ürün alabilirsiniz o ücretle saygılar..

fiş elimde konustum dedim mahkemeye verecegim verebilirsiniz diyorlar dahada sinir oldum bu işe:mad: ben urunumu istiyorum ne zaman gelecek dedim zaman diyorlar ewet 33 iş gununu gecmiş
ee diyorum kanunen gelmesi lazım belki bu hafta gelir kaydı alıyoum diyor her aradıgım zaman
yasal servis süresi 30 gündür
tüketici heyetine gidip ürünün yenisini alabilirsiniz.