vauxhall astra gsi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elpadre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
peki araştırdın mı yoksa arabanın wxhll olduğunu belli eden bişiler varmı? yoksa sahibi öle dedi die wxhll mı ?

aracı aldıgımızda vauxhalldı jant gobeklerıne kadar vauxhall arması vardı dırksıyon gobegı mıll kadranıı on arka armalar hepsı vauxhalldı

benim vectranın kemerinde made ın ukrayna yazıyor ordanda belli olabilir

zaten araba komple opel uretıyor sadece ıngıltereye gıdıcek araclar vauxhall armalarıyla donatılıyor ve kadranı mıl gerı kalan hersey aynı

opelden tek farkı dediğin gibi arma abi bütün parçalar aynı , belki dedim vauxhall a özel ukraynadamı üretiyorlar acaba daha önce opel imiz olmadığı için onlarda made ın germany yazıyordur diye tahmin ettim mil olan gösterge çok güzel duruyor arkadaşlarım saolsun göstergenin ışını değiştirirken ibrenin iğneleriyle oynadılar bozuldu :(

avrupa yakasında olsaydın yardımcı olurdum sana

hepsi aynı değişen bişi yok sadece astra mk3 wxhll olanların %99undaki ateşleme ünitesi egsozt manifoltu tarafında yakıt sistemi farklılığı var. hava nem vs gibi şeyler baz alınarak bu değişiklik mevcut başkada bişi yok. bide buji kapağı var işte whxll yazıo armalar falan :))

Meli abi iyymis =)) masallah ...

Gecen haftada ysj yi gordum florya/flynn yesilyurt arasindaki isiklarda oda iiymis :D

Geri