Ve Astram 8401 km de Yolda Yığıldı Kaldı,
Aracım 3 aylık bu arada. Kasım 2010 da aldım 2011 model.
Bugün ilçeden ile giderken yaklaşık 40 km gittikten sonra araç 130 ile cruise control ile giderken hafif gaza dokundum
baktım ki araç gaz yemiyordu ve devir saati sona vurmaya başladı gaza basınca. Sonra araç yavaşlamaya başladı. Neyse
yol kenarında durdum kaputu açtım ve hafif bir duman geldi. Aracı stop ettim. Sonra tekrar çalıştırdım aracın vitese geçtiği halde
gitmediğini debriyajın ise kavramadığını ve çok yumuşadığını farkettim. Sonra Opel Assistantı aradım
bana çekici göndereceklerini eğer hata kullanıcı kaynaklı ise çekici ücretini benim vereceğimi teyit ettirerek aracı kontrol ettirdi.
30 dk içindede çekici aracı alıp opel servisine geldi.
Servisteki incelemeden sonra Debriyaj Baskı Balatanın bittiği kanaatine varıldı ancak araç motoru indirilmedi
Sonra garanti kapsamında olmayabileceğini ve söküp baskı balataya bakacaklarını ama bunun garanti kapsamında olmaz ise
Baskı Balata: 850 tl + Bilyeler = 1150 tl gibi bir masrafı olduğu söylendi.
Sonra Mağaza Müdürü ile konuşmamızdan sonra müşteri memnuniyeti çerçevesinde bunun garanti kapsamına alındığını söyledi.
Gerçekten magaza müdürünün nezaketini takdir ettim ve bu konuda problemimi çözdüklerinden dolayı Opel'e buradan teşekkürlerimi sunuyorum.
İzmir torbalıdan parça talep ediceklerini yoksa parçanın Almanya'dan tedarik edileceğini söylediler. Bu süreç sanırım bir hafta sürecek.