Ve Astra J 8401 km de Debriyaj Baskı Balata Bitti !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ve Astra J 8401 km de Debriyaj Baskı Balata Bitti !!!

teşekkür ederim sn deathburn ve sn djfree

sn goxb
araç ustalarına sordum araca çok yüklendin mi dedi? ve siz bu aracı ayağınız debriyaj üzerinde kullanmışsınız dedi :)
zaten gidip geldiğim yol dümdüz bir yol aracı zorlamam söz konusu değil ki daha öncede söyledim debriyaj konusunda bilgili idim
o yüzden ayağımı mümkün olduğunca debriya bile yanaştırmıyordum bu 3 aylık süreçte

bende çok debriyaja basıyorum nasıl basmayımki gerketiği yerde basıyorum doğrusu ne bunuda bilmiyorum

Geçmiş olsun Hakan hocam,bende korkmaya başladım şimdi,diken üstünde giderim artık.Galiba siz ilksiniz astra j de baskı balata giden,inşallah son olur.Çok geçmiş olsun ama opelin değiştirecek olması da memnunuyet verici.

Geçmiş olsun, moral bozucu bir durum olsa da bir o kadar da sevindirici bir eşkilde parça değişimi garantiden karşılanıyor neyseki.

Sıfır km aldığım Corolla aracımda senkromeç hatası vardı; aldığım ilk gün 3. vitese sonraki aylardaysa 4. vitese geçmiyordu ve servise gittiğimde enteresan şekilde sorun düzeliyor, dönüş yolunda tekrar başlıyordu!! Ufak çaplı bir cinnet sonucu yaklaşık 1. yaşında aracı satmştım.

Acaba 2011 lerde mi sıkıntı var,hiç 2011 model olup da 8400 km geçen var mı arkadaşlar?

Geçmiş olsun tekrardan Sn. HaKaN.

Israrla üzerinde durduğum bir konuydu. Arıza tablosunda da hiç kimseden sıkıntı duymama rağmen gene de bir ihtimal bulunsun dedim. Şu ana kadar 1 Astra J kullanıcısında (ingiltere) bu sıkıntı ile karşılaşma duymuştum. Kendi aramızda konuşurken de kavramada azalma hissetmesek de durduktan sonra bir bakmakta fayda var diye konuşuyorduk.

Görüştüğünüz Opel yektilisine de gerçekten teşekkürler. Kullanıcı hatası olmayıp da garantiden değiştirmeleri müşteri memnuniyeti açısından çok önemli.

Tekrar geçmiş olsun.

sn drwaverunner 19000 km yi geçti ama onda böyle bir sıkıntı yok bildiğim kadarıyla

umut7105 link' Alıntı:
Acaba 2011 lerde mi sıkıntı var,hiç 2011 model olup da 8400 km geçen var mı arkadaşlar?

Tablodan bakabilirsiniz.

deathburn link' Alıntı:
sn drwaverunner 19000 km yi geçti ama onda böyle bir sıkıntı yok bildiğim kadarıyla

2010 model 20.000km'deyim. Bu konuda da çok hassasım.

Geri