Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ve Astra J 8401 km de Debriyaj Baskı Balata Bitti !!!
Ynt: Ve Astra J 8401 km de Debriyaj Baskı Balata Bitti !!!
sn goxb
araç ustalarına sordum araca çok yüklendin mi dedi? ve siz bu aracı ayağınız debriyaj üzerinde kullanmışsınız dedi
zaten gidip geldiğim yol dümdüz bir yol aracı zorlamam söz konusu değil ki daha öncede söyledim debriyaj konusunda bilgili idim
o yüzden ayağımı mümkün olduğunca debriya bile yanaştırmıyordum bu 3 aylık süreçte
Geçmiş olsun Hakan hocam,bende korkmaya başladım şimdi,diken üstünde giderim artık.Galiba siz ilksiniz astra j de baskı balata giden,inşallah son olur.Çok geçmiş olsun ama opelin değiştirecek olması da memnunuyet verici.
Geçmiş olsun, moral bozucu bir durum olsa da bir o kadar da sevindirici bir eşkilde parça değişimi garantiden karşılanıyor neyseki.
Sıfır km aldığım Corolla aracımda senkromeç hatası vardı; aldığım ilk gün 3. vitese sonraki aylardaysa 4. vitese geçmiyordu ve servise gittiğimde enteresan şekilde sorun düzeliyor, dönüş yolunda tekrar başlıyordu!! Ufak çaplı bir cinnet sonucu yaklaşık 1. yaşında aracı satmştım.
Geçmiş olsun tekrardan Sn. HaKaN.
Israrla üzerinde durduğum bir konuydu. Arıza tablosunda da hiç kimseden sıkıntı duymama rağmen gene de bir ihtimal bulunsun dedim. Şu ana kadar 1 Astra J kullanıcısında (ingiltere) bu sıkıntı ile karşılaşma duymuştum. Kendi aramızda konuşurken de kavramada azalma hissetmesek de durduktan sonra bir bakmakta fayda var diye konuşuyorduk.
Görüştüğünüz Opel yektilisine de gerçekten teşekkürler. Kullanıcı hatası olmayıp da garantiden değiştirmeleri müşteri memnuniyeti açısından çok önemli.