Ve Astra J 8401 km de Debriyaj Baskı Balata Bitti !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ve Astra J 8401 km de Debriyaj Baskı Balata Bitti !!!

Aracınıza kavuştuğunuza sevindim Sn. HaKaN, geçmiş olsun, umarım tekrarlamaz.

Parçalar garanti kapsamında değiştiği için servis onları size vermemiştir.

Bundan sonra debriyaja basarken bile 2 kere düşünürüz.Saçmalığa bak...Usta sanki çocuga araç teslim eder gibi nasihat edior  :)

sn. Hakan  geçmiş olsun güle güle kullanın

Tekrar geçmiş olsun, vites değişimlerindeki sertleşme değişimden ötürüdür ancak düzelmezse bu şekilde kullanmaya devam etmeyin.

deathburn link' Alıntı:
Aracınızı teslim aldığınıza sevindim.Aracı teslim aldığınızda araçta gözünüze çarpan birşey oldu mu? (vuruk,cizik vs)

inceledim baştan aşağıya herşeyi tamdı herhangi vuruk çizik vs yoktu.

deathburn link' Alıntı:
Bundan sonra debriyaja basarken bile 2 kere düşünürüz.Saçmalığa bak...Usta sanki çocuga araç teslim eder gibi nasihat edior  :)
yapıcak bişey yok açıkçası , yapığınız şey debriyajınıza çok iyi bakın :D

sevindim adınıza... 045thumbsup

ya hakan bey kusura bakmayın epeydir kopmustum forumdan... cok buyuk gecmis olsun. muhtemelen el freni ile bir sıkıntı olabilir.... benim daha once basıma gelmisti.... el freni tam inmemiz. arac ikaz lambası yanmamıs ve balatalar yanmıstı.... olur boyle vakalar opel yetkili servis yakalar.... gecmis olsun 002tuhaff

hakan bey gözünüz aydın. inşallah bakım harici servis yüzü görmezsiniz bir daha..

trk_187 link' Alıntı:
ya hakan bey kusura bakmayın epeydir kopmustum forumdan... cok buyuk gecmis olsun. muhtemelen el freni ile bir sıkıntı olabilir.... benim daha once basıma gelmisti.... el freni tam inmemiz. arac ikaz lambası yanmamıs ve balatalar yanmıstı.... olur boyle vakalar opel yetkili servis yakalar.... gecmis olsun 002tuhaff

yok sn trk_187 el freni elektronik park freni zaten onun takılı kalması söz konusu değil
balatalardan kaynaklı bir sorundu, teşekkür ediyorum

Geri