Ve corsa qsi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan monster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

monster

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arabamm

Ekli dosyalar

• dsc00052l.webp
    dsc00052l.webp
    10.2 KB · Görüntüleme: 159
  • a.webp
    a.webp
    58.1 KB · Görüntüleme: 80
  • as.webp
    as.webp
    67.6 KB · Görüntüleme: 77
  • aaa.webp
    aaa.webp
    70.4 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Resim malesef göremiyoruz :) Ancak avatardan siyah bir Corsa-D GSi olduğu anlaşılıyor..Kazasız belasız kullanmanızı,ve resim eklemenizi diliyorum (:

arac hakkında biraz bilgi verirmisin nasıl gidiyor memnunmusun bende düşünüyorum bu aractan ama suan ellerinde yok gsi bu yuzden eylül ayını falan beklemem gerekiyormus.aracın stepnesi yok diyorlar dogrumu?dogruysa yolda lastik patlarsa napcaksın?biraz fazla soru sordum galiba :D

arac hakkında biraz bilgi verirmisin nasıl gidiyor memnunmusun bende düşünüyorum bu aractan ama suan ellerinde yok gsi bu yuzden eylül ayını falan beklemem gerekiyormus.aracın stepnesi yok diyorlar dogrumu?dogruysa yolda lastik patlarsa napcaksın?biraz fazla soru sordum galiba :D

Hayirli olsun gule gule kullan...

Corsalarda fabrika cikisi 17" jantlarin yedek lastigi yok. Tamir kiti var. :D
Benim 18" bende yedek var (sonradan alinma) ama bagaja sigmiyor.:mad:

Sadece chiple OPC ile ayni gucleri aliyorsun...Yaklasik 210 - 220 hp.

Son düzenleme:
GSi'larda durum nasıl bilmiyorum,ancak opc de stepne yok..onun yerine lastik tamir kiti var bagajda...GSi'da stepne vardır diye düşünüyorum,opcde olmamasının amacı egzoz sisteminden kaynaklı diye biliyorum. Yoksa da problem değil yani.

GSi in gidişi de cok cok iyi.. Chip ile 190-200 hplere cıkabiliyor..Ancak aynı fiyata 207 RC de düşünülebilir.

kazasız belasız güzel araç hayırlı olsun

GSi in gidişi de cok cok iyi.. Chip ile 190-200 hplere cıkabiliyor..Ancak aynı fiyata 207 RC de düşünülebilir.

207 lerde Corsa kalitesi bulamazsınız. Anormal yol sesi alıyor araç. Ve iç malzeme kalitesi basit. Dış görsellik yorumları zevke kalmış.

(performans olarak kıyas yapmıyorum bilgim yok cünkü)

GSi'larda durum nasıl bilmiyorum,ancak opc de stepne yok..onun yerine lastik tamir kiti var bagajda...GSi'da stepne vardır diye düşünüyorum,opcde olmamasının amacı egzoz sisteminden kaynaklı diye biliyorum. Yoksa da problem değil yani.

17" jantlarin hepsi ayni sekilde tamir kiti ile geliyor.
Benim ilk corsa d de fabrika cikisi 17" jant oldugundan dolayi yedek lastik yoktu.

Bence baya bir problem ama cekiyoruz iste...
Yanaktan yirtinca tamir kiti bir ise yaramayacaktir...
uzun yoldaysan ne olacak?
215/45/17 veya 225/35/18 lastik her yerde her zaman bulamayabilirsiniz...
Benim arabam o yuzden 3 gun yatti...

Son düzenleme:
Geri