Ve corsa qsi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan monster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kazasız belası çok güzel bi araç cidden.jantlarıda değiştirmeyi düşünürseniz üzerindekileri ben alabilirim aklınızda olsun:D

monster selam tekrar :)

Blow off takmayı düşünüyorum demişsin..
Blow off aracında performans kaybı ve arıza ışığı yakmaktan başka bir işe yaramaz :) overboost fonksiyonu düzgün çalışmadığı için arıza verebiliyor...Eğer takmak istiyorsan bloww off yerine,çift pistonlu dump valve bulmanı öneririm..Forge veya Bailey marka alabilirsin. Ancak Twin piston,yani çift piston olmasına dikkat et,yoksa arıza verebilir.

HKS SSQV denedim ben,direk arıza lambası yaktı. Ayrıca Opc de zaten OEM olarak dump valve mevcut,ancak yasalar gereği ses çıkarmayan türden :) GSi da durum böyle mi bilemiyorum,ancak yerine blow off takılmasına ben karşıyım artık )

Not : Twin piston kullananların bazıları,bu yöntemin bile arızaya yol açtığını söylüyor..

kazasız belasız sürmeler

monster selam tekrar :)

Blow off takmayı düşünüyorum demişsin..
Blow off aracında performans kaybı ve arıza ışığı yakmaktan başka bir işe yaramaz :) overboost fonksiyonu düzgün çalışmadığı için arıza verebiliyor...Eğer takmak istiyorsan bloww off yerine,çift pistonlu dump valve bulmanı öneririm..Forge veya Bailey marka alabilirsin. Ancak Twin piston,yani çift piston olmasına dikkat et,yoksa arıza verebilir.

HKS SSQV denedim ben,direk arıza lambası yaktı. Ayrıca Opc de zaten OEM olarak dump valve mevcut,ancak yasalar gereği ses çıkarmayan türden :) GSi da durum böyle mi bilemiyorum,ancak yerine blow off takılmasına ben karşıyım artık )

Not : Twin piston kullananların bazıları,bu yöntemin bile arızaya yol açtığını söylüyor..

saol abi blow off tan wazqeçereriz ama ses önemli benim için ne yapsaqqi :D

jantlar diyorum:D:D???

tamamabi aklımdasın bi modifikasyondan qeçicek olursa öle bişe dönerim sana ama aklında olsun sağ arka jant a 3 çizik war ama satcak olursam sölerim

tamamdır teşekkürler valla bi değişime gidersen haber ver çok sevinirim.

Geri