Yazamayız Sarper )
Hep demişimdir : Ya Kadett Ya Corvette.
abi 10 numaraymis..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazamayız Sarper )
Hep demişimdir : Ya Kadett Ya Corvette.
kolay gelsin abi..
sanzuman oranlari nedir abi.. yazabilir misin..
Kolay gelsin,merakla bekliyoruz.
Canim benim kizma banada binmek icin oldugundan 4 lu bir rakam degil bunu bil yeter
Bu araba astra degil sonunda seksen sekiz model .
diger aracin herseyine kefilim ama daha buna bisey yapmadigim icin nedir ne yapar bilemiyorum
sadece onceliklere bakiyorum .
Sonra bakicam iyi gitmiyorsa NEDEN sorusunun ardindan Buyuk olasilikla Butun DUGUN paralarim herhalde yavas yavas gider ))))))))))))))
estagfurullah abi..
guzelmis abi.. cok eglenceli olucagi kesin..
Vallaha inan bir anda ucune besine bakmadan sativeririm
Tesekkur bu arada ama sakin GUZELMIS kelimesini Yukaridaki Resime deme
O sadece ONUNU BOYLE YAPSAMMI adi altinda Internetteki Herhangibir araba
Daha Benimkinin resmini koyamadim
Bugun sisler falan insallah biterde tam anlami ile
Vallaha tamponu piyasada yok Var olan cok pahali Kimse zaten harcamaz bende harcamam Fiber isinden sonra eski tamponu attim yenisini koydum ama hic tampona islem yapmadan direkt siyaha boyadim spreyle ))))))))))
Simdilik oyle duracak Onemli olan bi on tarafi standard gorumune kavussunda bakalim )))
Hicbirsey harcamadan becerebilecekmiyim bugun koyarim resimini sadece onden
işte bu abi gercekten bravo ...Eveeetttt Benim icin Yapabildigim bukadar Onunu Boyamadan Getirebilecegim (Kaput havalandirmalari gelecek) en iyi goruntu verebildigim bu
Ustune birde Karligida geldi Bu araba icin uretilmis en guzel Karlik.
Vallaha tabiki Cok guzel GSI ler hep var ama Cok az TRde Bu orjinal goruntuyu almak gercekten zormus
SON HALI BUDUR ON TARAFA YAPABILECEGIM TEK SEY IZGARASINININ deliklerini buyutmek Ama onuda guvenlik acisindan yapmayacagim.
Artik tamponu biyatayim degilmi ?