Veckta c de süspansiyon sorunu

vectra_c_481

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaşlar

2004 model vecktra c comfort ecc kullanıcısıyım ve süspansiyon isteminden hiç memnun değilim..
nasılmı?arla tarafta cok kotu bır kutleme sesi geliyordu ve bır kaç ustaya gosterdım amortisor patlak dedı.bende fazla kulak asmadım degıştırırm diye.bostancıdan bır lastıkcıden lastıklerımı degıstırdım turanza 215-55-16 orjinal lastıklrınden aldım ses bır nebze olsun kesıldı fakat o kutleme sesı hala devam ediyor.bostancıda amortısorlere baktırdım ama hiç bir sey yok dedıler.nereden gelırbu kutleme sesı.aynı amortisör sesigibi ama amortisor değil saglam dediler.normal bır ses mı

vecktra c kullanıcılarına sormak ıstıyorum sızdede boyle bır ses varmıııı????

yasin yilmaz

evet arkadaşım aynen özellikle arka sag taraftan gelıyor kutlemesesı ama ne yapsam kesılmeyecke gıbı kronık bır ses se kafaya takmayaxagım.en sonunda bır gun kızıp amortisorlerı askı kollarını falan degıştırecemde....bırde ondan sonra kesılmezse arabayı kopruden atarım ozaman....

ben o sesle çok uğraştım ama bulamadım son olarak bagajı açıp deneyecem belki bagajdandır

arkadaşım bence ses kasislere düşünce olması lazım bu araclarda gazlı amartisör kullanılıyor kasise veya çukura düşme esnasında lastik sert düşüyor ben böyle düşünüyorum ama düz zeminde veya tümsek atlarken bende böyle bir ses yok fakat cukurlara sert girersem aynı ses bendede var onun icin kibar ve sakin geçeceksin vectra güzel arabadır şehir içi biraz amertüsmanı serttir uzun yol için biçilmiş kaftandır

arkadaşım bence ses kasislere düşünce olması lazım bu araclarda gazlı amartisör kullanılıyor kasise veya çukura düşme esnasında lastik sert düşüyor ben böyle düşünüyorum ama düz zeminde veya tümsek atlarken bende böyle bir ses yok fakat cukurlara sert girersem aynı ses bendede var onun icin kibar ve sakin geçeceksin vectra güzel arabadır şehir içi biraz amertüsmanı serttir uzun yol için biçilmiş kaftandır

olay budur!...

bende o sesten rahatsızım.bizim buradaki yollar köstebek yuvası gibi.ilk önce amortisör patlak sanıp kontrol ettirdim ama sağlamdı.sonra baktım çözüm bulamıyoruz, hatta sorunu bile bulamıyoruz yavaş yavaş sineye çektim.sizede tavsiye ederim:)

o ne ya benm bildiğim o tür sesler citröen c4 lerden geliyordu

Geri