vecktra kullanıcıları bana öneriniz=satmalımıyım?

Korsan 2.0 136 bg

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracım 2000 model 2.0 vectra gls 34 000 km de çok temiz aracımdan yakıtı hariç çok memnunum. sorun şuki genelde hep şehir içi kullanıyorum ve bu yüzden de çok yakıyor.küçük motorlu ve lpg li aracı olan arkadaşlarım var ne zaman yakıt konusu açılsa psikolojim bozuluyor. lpg takmaya kıyamıyorum satıp 1.4 TSİ motorlar almak istiyorum ama arabamdanda bir türlü vazgeçemiyorum .. ne yapsam sattıktan sonra aynı fiyatlarda yerini dolduracak bir araç bulamam diyede düşünüyorum.. aracım bu arada beyaz kazasız ve hiç masrafı yok.. fiyatı ne kadar eder anlayan varsa yazarsa memnun olurum...

Büyük dağın dumanı da büyük olur derler. D sınıfı Vectra ile küçük hacimli araçları bir tutmak son derece yanlıştır. Benim için geniş iç hacmi, rahatlık, performans, yol güvenliği, konfor gibi D sınıfa araçlara has özellikler önemli değil derseniz neden olmasın ama hatırlatmakta fayda var küçük hacimli araçlar sanıldığı kadar az yakıt tüketmezler.

arkadaşlar aracım 2000 model 2.0 vectra gls 34 000 km de çok temiz aracımdan yakıtı hariç çok memnunum. sorun şuki genelde hep şehir içi kullanıyorum ve bu yüzden de çok yakıyor.küçük motorlu ve lpg li aracı olan arkadaşlarım var ne zaman yakıt konusu açılsa psikolojim bozuluyor. lpg takmaya kıyamıyorum satıp 1.4 TSİ motorlar almak istiyorum ama arabamdanda bir türlü vazgeçemiyorum .. ne yapsam sattıktan sonra aynı fiyatlarda yerini dolduracak bir araç bulamam diyede düşünüyorum.. aracım bu arada beyaz kazasız ve hiç masrafı yok.. fiyatı ne kadar eder anlayan varsa yazarsa memnun olurum...

2000 model 34000 kkm. fiyatı 25000 liradan fazla düşünmeyin bence... öyle gözünüzde büyyüttüğünüz gibi fiyatları vermezler, 1,4 tsi ile aynı fiyatlar falan.

ayrıca km gerçekten o seviyelerde ise helal olsun... yılda 3000 km... :confused:

ayrıca Savaş abi'ye katılıyorum. eski aracım 2000 model düz CDX'ti (2lt) yeni aracım 2005 model otomatik 307 (1,6 lt) ve yakıtları aşağı yukarı aynı... birisi konfor birisi performans sunuyor açıkçası. her ikisininde fabrika verilerine göre 9-10lt/100km gibi tüketimleri var.

bunun yanında Siirt'in il merkezinde kullanılan her araç çok çok yakmaya mecburdur. zaten adam gibi yapılmış bir caddesi vardır. mahalle aralarının durumu belli ve dar yollar. genellikle 2. vites kullanan her araç fazla yakacaktır. aracınızı seviyorsanız ve sorun yoksa lpg' taktırıp devam edin. yoksa ticari taksilere yönelin. zaten şehir içi nereye giderseniz gidin 7 lira ;)

Son düzenleme:
Benim bugüne kadar 1.4 Corsa - 1.6 Astra - 1.8 Vectra ve son olarak 2.0 Vectra araçlarım oldu. Savaş abimin de dediği gibi tabiki corsa ile vectra kıyaslanmaz ama yakıt olarak aralarında uzun yolda 1 lt ş.içi de aşağı yukarı 2 lt fark vardı.Bu nedenle iyiki de corsamı satmışm diyorum.Haddim olmayarak bu konuda fikrimi belirtmek istedim.

Savaş Bey çok haklı küçük araç küçük motor az yakıt demek değil.99 model corsa vardı 90bg lik ilk arabamdı.şehir içinde 10.5 litre yakıyordu.Şimdi 116bg lik vectram var oda şehir içi 10.5 litre yakıyor hangisi iyi tabi ki vectra en azından gaza yüklendinmi araç uçuşa geçiyor hakkını veriyor yakıtın.bu durumda en mantıklısı lpg gibi görünüyor ama yılda bu kadar az km yaptığınıza göre onada gerek yok.bence arabanızı satmayın tüplü brodway alın vectra yı da uzun yola gittiğinizde kullanırsınız.sizin yerinizde olsam aynı koşullarda vectra mı satmazdım.

zaten aracı kısa mesafede kullanıyorum diyorsunuz lpg devreye girene kadar siz zaten yolu yarılar yada bitirirsiniz. Bence hiç gerek yok zaten tasarruf %20lere düştü sizin lpg kitini çıkarmanız 5 yıl sürer o zamana kadar lpg benzini geçmezse tabi.

1.4TSI motor vectradan da çok yakabilir yanlız.

ben galiba kısa mesafelere yürümeliyim.çevreye verdiğim zararda azalır spor da yapmış olurum .burada en uzak mesafe 3 km de kontak kapatıyorum.çok net hesaplamadım ama 65-70 kuruş civarı yakıyorum.2.0 motorlar Ş.içi 12.3/13.9 litre Ş.dışı 6.4/6.8 diyor teknik göstergeleri 1.6 vecktra lara göre şehir dışı 1 lt şehir İÇİ 3 lt fazla yakıyor. bacadir68 25000 yazmış ama çok anlamadım açıkçası ben 22500 edermi diye düşünüyorum. bu arada aracım ilk sahibinden 60 yaşlarında bir almancı amcadan aldım. o yüzden km orjinal. fotoğraf yarın çekip koyarım

max gittiğiniz yol 3kmyse siz gidin elektrikli araç alın şu çin versiyonlarından cebinize yazık taksi parasına gidip geliyorsunuz muayene sigorta derken aracın eskimesi derken zarar büyük

Geri