vecktra kullanıcıları bana öneriniz=satmalımıyım?

ben galiba kısa mesafelere yürümeliyim.çevreye verdiğim zararda azalır spor da yapmış olurum .burada en uzak mesafe 3 km de kontak kapatıyorum.çok net hesaplamadım ama 65-70 kuruş civarı yakıyorum.2.0 motorlar Ş.içi 12.3/13.9 litre Ş.dışı 6.4/6.8 diyor teknik göstergeleri 1.6 vecktra lara göre şehir dışı 1 lt şehir İÇİ 3 lt fazla yakıyor. bacadir68 25000 yazmış ama çok anlamadım açıkçası ben 22500 edermi diye düşünüyorum. bu arada aracım ilk sahibinden 60 yaşlarında bir almancı amcadan aldım. o yüzden km orjinal. fotoğraf yarın çekip koyarım

O kadarlık mesafede 2000 cc ve 1300 kg lık bir araç 65-70 kuruş yakıyorsa ortada anormal olan bir şey yok, ayrıca bu kadar kısa mesafede bir de sık sık dur kalk yapılıyorsa aracın yaktığı miktar az bile. Kısacası, çok kısa mesafeler için mutlaka araç kullanılacaksa o zaman taksi tutmak daha hesaplı olur, zira bir araç en fazla yakıtı 0-4 km arasında harcar, o nedenle hiçbir zaman taksilerin taksimetresi "0" dan başlamaz.

aracınız orjinal 34.000 de ise. kaza bela boya olmadığını ve vectra b gls standart donanımında olduğunu kabul ederek 23.000-25.000 arası satabileceğinizi düşünüyorum.

Geri