vecrta c drl uygulaması gündüz farı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gereksiz, saçma, çirkin,basit, özenti, tesbih taneleri kıvamında... Orijinal gibi yapılacaksa belki yapılır ama bu şekilde iğrenç..

yurtdışında adam koymuş bende vectra c de şimdiye kadar gördüğüm en ilginç drl olduğu için resimleri koydum yoksa bende yapmam aracıma gereksiz görüyorum zaten bilen bilir bencede saçma.. bizim araçlarda zaten drl var yol bilgisayarından açılabiliyor..

sadece bu adamın mantığı hoşuma gitti yani ledleri fiks tampon bölgesi yada çakma audi style farın altı yada üstüne yerleştirmemiş kendince bir tasarım yapmış o en azından biraz özgün olmuş tasarımı yani..

Hacı sana bişey demedik zaten, adamı eleştirdim :D

bana demediğini biliyorum böyle olumsuz mesajlar üst üste gelince konuyuda ben açdığım için birde benim arabam falan sanırlar diye açıklama yapdım :D

Hakan kendi arabasına yapmış gezinirken denk geldim falan filan diyor işte :P Farlar C1 farı ama olsun, vurun abalıya :D

Bu arada konumu itibariyle şu tarz uygulamalar daha çok hoşuma gidiyor benim ama yine de yapmam herhalde. Ledlerin parlaklığı ve büyüklüğü orijinal ayarında olmalı ayrıca..

DRL.jpg

DRL1.jpg

DRL3.jpg

Hacı sana bişey demedik zaten, adamı eleştirdim :D

adama da acımamışsın, sahibi girse foruma benim o vectra demeye tırsar. :D

bence de olmamış

zaten led konuyosa ışık açıkken de kapalıyken de nokta nokta görünmeyecek, önünde difüzörü olacak ki çizgi gibi ya da yüzey gibi görünsün.

zaten astra h vectra c lerde drl var opcom dan açabilirsiniz..

Geri