vectara c yı opele sikayet edeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya kardeşim bi konu açmışsın kimseye cevap vermemişsin zaten sizin gibiler yüzende opelin adı kötüye çıkıyor ne derdi var belki bi arıza var ufak bi tmairle düzelecek allah allah

arakadaslar merhaba ben opele bir şikayet maili gondermek istiyorum en yetkili vatandası kım bu opleın yada daha once boyle bır mail atmıs olan varsa bana adresını yollayabılrmı yurtdısı merkezı falan olur en buyuk benı en dıkkate alacak musterı servısı gıbı bır yer arıyorum bu gune kadar sadece benı aracımda gorulen bır arızayla karsı karsıyayım ve nedenı sıcak havalar bu nasıl bır araba ılla almanyanın gunessız havasındamı kullanacagız bu arabaları arkadaslar yardım beklıyorum.

açtığın konuyu takip etsen ah bide
ya bide insanlar arabalarının zamanında bakımını yaptırmıyor ya da hor kullanıyor sonra ufak bi arızası olduğunda arabayı yerden yere vuruyorlar bence bu durumda sorun arabada değil kişinin kendisinde kusura bakma ama açtığın konuyla ilgilenmiyorsun daha .....

konuyu kapatsak daha iyi değilmi sizce arkadaşlar boşa yer kaplıyor sorun belli değil,arkadaş kayıp bizde boşa yazıyoruz kitlerlerse belki arkadaşta hatasını anlar

Üye tanıtımı olmadıgından konu kilitlenmiştir, daha önceki mesajları silinmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri