Vectra 2,0 Comfort Dizel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chidely
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
150 binde ve dizel son sahibi olabilirsin

Arkadaşlar vectra 2,0 comfort dizel.140,000 de ve 2000 model.Temiz.
Fiyat 15,500.
Alınabilecek bi arabamıdır sizce?
Merakla cvp larınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler...

dediğiniz gibi temiz ise,sorun olmaz.
dizel bakım ister cok önemlidir bakımı..
bakımlı ve temiz ise 300 bine kadar yolu var..
BAKIMLI VE TEMİZ İSE!

ben daha önce biryerlerde yazmistim ama yine bilgilerimi aktarim almanyada yasiyorum ve opelciyim yillardir opel kullaniyorum vede opel servisiyle icli disli olduk o motorlar sorunlu cikti hatta birkac arkadasim motor degistirip öldü fiyatina sattilar pril pril arabalarini yukarda osmannn arkadasimiz 208 bin km yapmissa bence büyük sans derim ..benim sana tavsiyem 2.0.dti den uzak dur. bana kalirsa o fikri tamamen aklindan cikar..ben kullanmadim ama opel servisindende ayni seyi söylediler bende .yanilmiyorsam 7 yil önce falandi servise sordum yok alma sonra basimiza bela olursun demislerdi..simdi ayni seyi bende sana söylüyorum yok alma basina bela olur..cdti ler cok güzel ama dti ler degil..

ben daha önce biryerlerde yazmistim ama yine bilgilerimi aktarim almanyada yasiyorum ve opelciyim yillardir opel kullaniyorum vede opel servisiyle icli disli olduk o motorlar sorunlu cikti hatta birkac arkadasim motor degistirip öldü fiyatina sattilar pril pril arabalarini yukarda osmannn arkadasimiz 208 bin km yapmissa bence büyük sans derim ..benim sana tavsiyem 2.0.dti den uzak dur. bana kalirsa o fikri tamamen aklindan cikar..ben kullanmadim ama opel servisindende ayni seyi söylediler bende .yanilmiyorsam 7 yil önce falandi servise sordum yok alma sonra basimiza bela olursun demislerdi..simdi ayni seyi bende sana söylüyorum yok alma basina bela olur..cdti ler cok güzel ama dti ler degil..
Tşkl ler abicim vazgeçtim bile :)

Çekin bir CDX 2.0 136 hp otomatik sunrooflu deri döşemeli amanınnnn :) Benzin biraz yakar tabi.
Lpg li olabilir aslında.
Arkadaşlar aklınızda olsun 14000 e kadar lpg li vectralar olabilir.Yada astra G.

Geri