zarwan arkadşım ellerine sağlık videoların hepsi çok güzel paylaşım için de teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadasın tam benim kafadan eger eski dergilerimi annem yok etmeseydi 2001den beri bende tutuodum ama su anda elimdeki en eski dergi 2003 yılının ocak ayına ait autoshow otohaber trtuning ve tuning türkiye yatagımın altı dergiyle doluzarwan' Alıntı:oldukça fazla emek harcanmış ama araca başlık madmax doğru arkadaştan almıştım dergiyi adamın 5 yıllık oto show arşivi var. ev almıyor artık. taradık beraber. iyi bir şey çıkarsa eklerim yine....
TuorAncalime' Alıntı:arkadasın tam benim kafadan eger eski dergilerimi annem yok etmeseydi 2001den beri bende tutuodum ama su anda elimdeki en eski dergi 2003 yılının ocak ayına ait autoshow otohaber trtuning ve tuning türkiye yatagımın altı dergiyle dolu
leon_52' Alıntı:arkadaşlar bendede 2.5 v6 cdx var auto. bende turbo taktırmak istesen bana bi tane yeter kaça mal oluracaba