Vectra 99 full CD /Yakıt çok aşırı/ACIL yardım

casual133

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar 99 model 2.0 vectra cd var yenı aldım. tupu full yaptım, km yi petrolde sıfırladım 1 hafta sadece sehır ıcı bındım. sonucta 78 km yol yapmısım dun petrole gıttım 35 tl gaz aldı yanı 78 km de 35 tl TÜP yaktı ınanılmaz ya... km basına 0.45 kuruş TÜP yakarmı hemde tuple. Ama hep klıma acık gıttım.. Arkadaslar bır sorun varmıdır nasıl duzeltılebılır bu yakıt normal degıl bence, ne yapabılırım?:mad::rolleyes:

ARAÇ :vectra 2.0 CD
şanzuman: OTOMATİK

çok yakmış. benim aracım benzinli hep şehir içi sokak araları motor soğuk dolaşırım genelde, maksimim 320 ile 340 kuruş arası benzin yaktığını gördüm

klıma acık derken bu sogukta klıma mı acıyosunuz??
yoksa ıceıyı ısıtmak ıcın klıma dugmesıne mı basıyosunuz eger oyleyse klıma ısıtma yapmaz kı??? boşuna acıyosunuz

cd lerde dijital klima var direk fanı açamıyorsunuz ama kendi ayarlıyor klima motoru çalışmıyordur ısıtırken

klıma acık derken bu sogukta klıma mı acıyosunuz??
yoksa ıceıyı ısıtmak ıcın klıma dugmesıne mı basıyosunuz eger oyleyse klıma ısıtma yapmaz kı??? boşuna acıyosunuz
Arkadaş yeni almış ya, ECO düğmesini farketmemiştir bir süre...:rolleyes:

peki kimse sormamıs ben sorayım tup sıralımı duzmu? cunku bendede sıralı olmayan bı tup var ve benzınden cok yakıyo ve araba hıc gıtmıyo o yuzden kullanmıyorum en son denememde 40 lıralık gazla 90 km yaptım sehır ıcı benzınde aynı:sorry:

gazda ölçüm benzindeki gibi yapılmaz... gaz deposunu tamamen bitirin depoyu doldurun ve kaç litre aldığını not edin... ondan sonra depo bitene kadar kaç km yaptığınıza bakın ve not ettiğiniz litre ile karşılaştırarak hesaplayın ne kadar yaktığını...

Selam.Aynı sorun bende de var.Şehir içi lpg de 0,35 kuruş yakıyor.Birçok kez ayar yaptırdım.Ama ayar tutmuyor.Lpg beyninde ve regülatöründe sıkıntı olduğunu söylediler.Araba çekmiyor ve benzinde de aşırı yakıt tüketimi oluyor.Ya yeniden lpg kiti alacam ya da satıp kurtulacam.

merhaba ılgınız ıcın tesekkur ederım ,

aracta sıralı sıstem tup mevcut, aynı zamanda aracım otomatık vıtes.
camdakı bugulanmayı gıdermek ıcın dıjıtal fanları calıstrıyorum ECO tusuna basarak.
ancak bu durumdakı ısıtma klıma olarak mı calısıyor yoksa kalarıfor olarakmı bılmıyorum.
bıldıgım tek sey aracım sehır ıcınde 0,45 kurus tüp yakmasının normal olmadığı.
petrolde bır sorun olabılırmı acaba yada tup deposunda kacak felan olabılırmı ,

Geri