1 May 2010 Konuyu Başlatan #21 mmts-tyle Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Nis 2010 Mesajlar 73 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et benim düşüncemdede var onlar sadece laguna eki düşünmemiştim resim varmı elinizde nasıl olur acaba birde a kasaya uyuyormu
benim düşüncemdede var onlar sadece laguna eki düşünmemiştim resim varmı elinizde nasıl olur acaba birde a kasaya uyuyormu
1 May 2010 Konuyu Başlatan #22 mmts-tyle Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Nis 2010 Mesajlar 73 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et teşekkürler sağolun
1 May 2010 #23 vectra delisi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Kas 2006 Mesajlar 2,618 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Bence çok yakışıyor kendimde yapmayı düşünüyorum.
1 May 2010 Konuyu Başlatan #24 mmts-tyle Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Nis 2010 Mesajlar 73 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et farları hoşuma gitmedi ama panjur kısmı hoş olmuş
3 May 2010 Konuyu Başlatan #25 mmts-tyle Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Nis 2010 Mesajlar 73 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et güncellll
3 May 2010 #26 aeroSOUL Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 2 Şub 2009 Mesajlar 557 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Siteyi ziyaret et mmts-tyle' Alıntı: şuan düşüncemde ön logo iptali direkleri siyahlatmayı düşünüyorum ön farkarı karartma yaptırdım aslında tavana komple siyah bant çektirmek istiyorum cam tavan gibi yanlız< sökünce boyayı yada cilayı kaldırmasından çekiniyorum Genişletmek için tıkla ... güzel olur tavana folyo kaplatırsanız cilayı filan kaldırmıyoz zaten kaplanmadan önce polisaj cila filan atılıyor folyodan çizikler görünmemesi için
mmts-tyle' Alıntı: şuan düşüncemde ön logo iptali direkleri siyahlatmayı düşünüyorum ön farkarı karartma yaptırdım aslında tavana komple siyah bant çektirmek istiyorum cam tavan gibi yanlız< sökünce boyayı yada cilayı kaldırmasından çekiniyorum Genişletmek için tıkla ... güzel olur tavana folyo kaplatırsanız cilayı filan kaldırmıyoz zaten kaplanmadan önce polisaj cila filan atılıyor folyodan çizikler görünmemesi için
3 May 2010 Konuyu Başlatan #27 mmts-tyle Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Nis 2010 Mesajlar 73 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et nasip artık düşünüyorum