vectra-a garajı

Abi bu karabağlar sanayide bi tane çıkmacıda vardı. İsmini hatırlamıyorum tren yolunun oralarda ordada bi tane gt vardı onunda parçaları satılıktı yolun düşerse evim çok yakın oraya gelip yardımcı olabilirim.

ahmet gt ise marşpiyerleri ve kapı döşemeleri lazım bana fiyat öğrenebilirmisin yada bi ara beraber gidelim ben p.tesi müsaitim oluyorum

Peki abi ben sana tel. nomu weririm malum tatildeyiz zaten. Boşum istediğin zaman gelir bakarız.
Tel No:0554 848 34 96

eyw. benimkide 554 710 68 73 p.tesi ayarlarsam maaş falan yatarsa gidek bakak olmassa..

Sayın Efsane kullanıcaları sonradan sis farı taktıran oldumu acaba araçınıza...
Bununla ilgi topikler açıldı biliyorum ama tam sonuça veya neticeye ulaşan olmadı...
Çoğunlukla Astra g ve f kasanın sislerini takıyorlar diye biliyorum...
Siz olsanız ne yapardınız...

Bu arada illede kendim yapçam dersen astra g ve f kasaların sislerini ayarlarız :good:

Hasan abi yerine gidip baktım ellerinde kapı döşemesi ve marşbiyeller yokmuş tamponların fiyatını öğrendim ön tarafa 180 arkaya 220 fiyat verdi. Sanki biraz pahalı geldi.

Abi kartta aldım
Ünal oto hurda
Tel.0232 254 41 57
yeri tam olarak karabağlar Hsbc bankın ordan bucaya doğru köprü olan yolun ordan girince ilerde kavşağın orada.

Benim tamponun kaplamasının altında hazır delinmiş olarak var. kaplamayı kestirsek nasıl olur peki ve sislerin fiyatları nedir

vectra a'nın sisleri çok pahalı... ben 6 ay önce sormuştum çifti 360 ytl'ydi.. oda bi abimin elinde vardı.. ondan öyle fiyat verdi. sıfırını siparişle getirtmeye kallsan 450 ytl'yi buluyor. yan sanayisi veya muadili yok..

Abiler fiyatlar ucmuş ya....
Bir çıkmacıda buldum tanesine 60 YTL dedi. Fakat camları kırık olduğunda vazgeçtim...Bakacaz şuan için acelemiz yok...Bulursak ucuza temizini alırız...

Geri