Vectra A GT ,B GT den bir kaç ödünç aldı ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bugraGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kollar güzel olmuş Buğra hayırlı olsn:)

kalorifer sistemine hiç dokunma bence başetmek zor onunla.
telleri değiştirsen bile uçlarında yuvaları var onlar sorun çıkartır sana.
hatta 2 gün önce kalorifer peteğini söküp temizlerken iç dış hava kolunun ucundakini kırdım yenisini bekliyorm şu an..

onun yerine yukarda olsun dediğin için söylüyorum, havalandırma ızgarasının olduğu yere bir kalıp yaptır ekran birazda yukarı taşsın öyle yaptır.dörtlü düğmesi ve ızgarayı başka yere almak daha kolay bence.

Son düzenleme:
vectra a dan bıktı galiba ufak ufak b ye çeviriyo :):):) çaktırmadan muhaha
o panel işi olurda çok uğraştırır sana söliim çok prof biyer lazım istanbulda olsan sana yaptırırdım ama ankara ? bilmiyorum

buğra süper olmuş... ilk benim arabadan bakıp demiştin sanırım bu kollar olur mu diye :) marşpiyellerde harika oturmuş... irmscher susturucu bulursan haber ver bende alayım :)

tesekkürler arkdaslar

ben ekranı gecici olarak alt bölmeye taktıraacagım o zman eninde sonunda profesyonel birini buluruz:)

vectra a da teybin oldugu 2 katlı havuzu söktürüp ekranı biraz yukarı bakacak şsekilde açı vermem lazım navigasyondan dolayı arasıra bakmak lazım çok altta kalıyo ekran

bide vites kolunu kısaltmak lazım

vites konusundada can saolsun profesyonel:)

kapı kolları vectra b nin ama boyalı aldım ben ve damla modeli genelde b2 lerde oluyo

can sagolsun aracı benimkinin yanına parkedince bir anda aklıma geldi ölçtüm biçtim uyuyor gidip çıkmasını aldım taktırdım:)

irmscher susturucu ya benzer bi kaç tane gördümde malzeme çok dandik

vectra b den birde fren discleri ve tutucuları alabilirim:)

Son düzenleme:
Buğra abi çok güzel olmuş kapı kolları ama aklıma takılan bişey oldu kilit mekanizması nasıl oldu anahtarlarmı değişti yoksa eski kilidimi oturttun içine.

tesekkürler arkdaslar

ben ekranı gecici olarak alt bölmeye taktıraacagım o zman eninde sonunda profesyonel birini buluruz:)

vectra a da teybin oldugu 2 katlı havuzu söktürüp ekranı biraz yukarı bakacak şsekilde açı vermem lazım navigasyondan dolayı arasıra bakmak lazım çok altta kalıyo ekran

bide vites kolunu kısaltmak lazım

vites konusundada can saolsun profesyonel:)

kapı kolları vectra b nin ama boyalı aldım ben ve damla modeli genelde b2 lerde oluyo

can sagolsun aracı benimkinin yanına parkedince bir anda aklıma geldi ölçtüm biçtim uyuyor gidip çıkmasını aldım taktırdım:)

irmscher susturucu ya benzer bi kaç tane gördümde malzeme çok dandik

vectra b den birde fren discleri ve tutucuları alabilirim:)
eğer vectra b'nin disklerini 0 almak istemezsen benim elimde vardı eski disklerim.. diskler bittiği içinde performans serisi disk aldığım için çıkardım biliyorsun... depoda boş boş duruyor... çok uygun fiyata veririm sana onları ;)

Buğra abi çok güzel olmuş kapı kolları ama aklıma takılan bişey oldu kilit mekanizması nasıl oldu anahtarlarmı değişti yoksa eski kilidimi oturttun içine.

vectra b nin kollar direk kilit mekanzsması ile satılıyor yolcu tarafının anhtar deligi iptal zaten kullanmıyodum sürücü kapısının kilitide kendi anahtarıma göre uyarlattım.

ama bi sorun kaldı vectra b nin kilit mekanizması a daki kadar dönemiyor böylece 2. kilit devreye girmyor çıkmacıya gidersem vectra b nin merkzi kilit motoruna bi bakıcagım onu takarsam düzelebilir yada kendi merkezi kilitimi 2. kilit için baska sekilde tetiklemem lazım

eğer vectra b'nin disklerini 0 almak istemezsen benim elimde vardı eski disklerim.. diskler bittiği içinde performans serisi disk aldığım için çıkardım biliyorsun... depoda boş boş duruyor... çok uygun fiyata veririm sana onları ;)

can 5 bijonlu jant falan işide var yakın bir plan değil şimdilk

Geri