Vectra A Kasa kalorifer Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan özdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

özdemir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracımın kalorifer hortumu veya kalorifer peteğindeki bi sızıntıdan ötürü az daha motoru yakıyordum.
birden kokmaya başlayan antifriz kokusunu bir gün boyunca anlamadım ve tüm bu motor suyu arabanın içine aktı ve leş gibi koktu tahmin edersiniz.
neyse
aracı mersindeki en iyi ustalardan birine götürdüm ve adam bana bu hortumlara ve peteğe ulaşmak için komple göğsün yerinden çıkması gerektiğini söyledi bende arabamın göğsünün sökülmesine razı olmadım ve kalorifer hortumlarını iptal ettik şimdi donuyorum. eğer bi bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursanız çok memnun olucam. aracı servise götürmedim daha en son ufacık bi bakım için 300 ytl aldılar çok acı geldi o nedenden korkuyorum. ama çaresiz kalırsam gidicem.:mad:

Ekli dosyalar

• DSC00032.webp
    DSC00032.webp
    24.1 KB · Görüntüleme: 80
kalörifer radyatörünü elektrikçiler söker;bu iş için komple göğüsün söküleceğini sanmıyorum ,zaten bu çok mantıksız olur;ben de bi ara sökmeye niyetlenmiştim kalörifer radyatörünü;torpido gözünü,orta konsolu ve orta konsolun üstündeki teyp vs.'nin olduğu kısım sökülünce çıkması lazım;mersinde sanayide bosch car servis yada güvendiğin bi oto elektrikçide söktürebilirsin sökmek biraz zaman alır;söküldükten sonra da sanayide radyatörcü özkan var ,ona götür;o muhakkak bir çare bulur radyatöre; bulamazsa da radyatörün yenisi vardır onda yani olayı kesin çözer
;o hallettikten sonra radyatörü elektrikçiye tekrar taktırırsınız ve sonra da kalöriferi bağlatırsınız ;termostatı da kontrol ettirmeniz de fayda var;eğer açık kalmışsa kalörifer geç ısıtır içeriyi;eğer özkan usta radyatörü bulamazsa yenisini almak için oto fil var sanayinin girişinde ;orda 2-3 çeşit radyatör vardır muhakkak;bide onun karşısında bir parçacı var;bide özkan ustanın orda bi mercedes parçacısı var;eğer yeni alacaksanız 2-3 yerden fiyat alın;işçilik için elektrikçi tahminimce 30-40 ytl arası alır...

çok teşekkür ederim halilakel çok ayrıntılı yazmışsın dediklerin doğrultusunda bi araştırma yapıcam sökecek yer konusunda bi sıkıntım var bosch car servis var heralde yakınımda bi yerde oraya sorucam olmadı servise gidip gerçekten sökmek için göğüsümü çıkarmak gerekiyo sucam

sıper sökulmeden petek değişir

bravo:good: :alkis:

kalörifer radyatörünü elektrikçiler söker;bu iş için komple göğüsün söküleceğini sanmıyorum ,zaten bu çok mantıksız olur;ben de bi ara sökmeye niyetlenmiştim kalörifer radyatörünü;torpido gözünü,orta konsolu ve orta konsolun üstündeki teyp vs.'nin olduğu kısım sökülünce çıkması lazım;mersinde sanayide bosch car servis yada güvendiğin bi oto elektrikçide söktürebilirsin sökmek biraz zaman alır;söküldükten sonra da sanayide radyatörcü özkan var ,ona götür;o muhakkak bir çare bulur radyatöre; bulamazsa da radyatörün yenisi vardır onda yani olayı kesin çözer
;o hallettikten sonra radyatörü elektrikçiye tekrar taktırırsınız ve sonra da kalöriferi bağlatırsınız ;termostatı da kontrol ettirmeniz de fayda var;eğer açık kalmışsa kalörifer geç ısıtır içeriyi;eğer özkan usta radyatörü bulamazsa yenisini almak için oto fil var sanayinin girişinde ;orda 2-3 çeşit radyatör vardır muhakkak;bide onun karşısında bir parçacı var;bide özkan ustanın orda bi mercedes parçacısı var;eğer yeni alacaksanız 2-3 yerden fiyat alın;işçilik için elektrikçi tahminimce 30-40 ytl arası alır...

hakıkaten bravo yanı:good: :D

mersinde direkt MERİM otoya gidiyorum. uygun fiyat, harika işçilik.. gözüm arkada kalmıyor.

yakuzz bu merim dediğin özel opel servisi merin oto ise ok ama merim ise ben onun yerini bilmiyorum tarif edersen çok sevinirim

merim değil merin oto ;ama inan ki mersindeki hiçbir yetkili ya da özel opel servisinde tech1 cihazı yok ve arıza tesbiti yapamıyorlar;bu nedenle bi espirisi kalmıyor servislerin;bence servis olayına girmeden dışarıda bi yerde radyatörü söktür,sonra git radyatörcüde baktır,ya tamir ettir ya da yenisini al ;söktürdüğün yere tekrar taktır,böylesi daha ekonomik olur;belkide problem radyatörle ahtapot boru arasındaki rakordadır,ama sökmeden yorumlamak zor...

halil akel çok teşekkür ederim yardımların için aynen dediğin gibi yapıyorum ve derhal anlattığın yerlere gidicem tekrar çok teşekkürler.

Geri